alebo tento ...neni to sice canon ale je aj lacnejsi a 24 x zoom bude pre mna ako v nebi...kedze teraz mam 5x.... odkaz ◄ reagovať
Edu dakujem za radu...ale chcem sa spytat ze keby som z kupowal ci by mi tento stacil...lebo neviem ci je to zrkadlovka ma to 20 x zoom tak to by mi stacilo teraz mam 5x zoom a do 4x je este aka taka kvalita ale potom uz je to blbost...tak sa chcem spytat ci tento je dobry.._? odkaz ◄ reagovať
Luboš zrkadlo si nekupuj .Za 400€ si kupiš tak telo parádne fotky sa daju robiť aj compactom . v top 20 na lovu zdar má 90% ludí canon . Ale toto neni fotoserver osobne mám tiež canon a viem veľmi dobre prečo som si ho kupil . Canonu sekunduje Nikon a potom už neni vôbec nič !!! žiadna značka . Ja by som si na tvojom mieste kupil canon G 10 alebo ultrazoom SP nejaký od canonu. Ked kupiš telo zrkadla to akurat minieš tých 400€ potom potrebuješ sklo zoom na to treba dalších 400 ak chceš dobre ako mam ja potrebuješ 1300€ to by bolo asi dosť . ◄ reagovať
Poprosim o radu,je toto dobry fotak..???....chcem totiz kupit neaky lepsi fotak do 400 euro,ale chcel by som dig. zrkadlovku,tak sa pytam ci je to dobry,asi to neni zrkadlovka ale chcel by som ho,ak viete o lepsom do 400 euro znacky Nikon alebo Canon tak mi prosim dajte vediet cez postu,dakujem ten fotak je na
odkaz ◄ reagovať
No že či je lepšie chodiť za zverou alebo ju počkať : tak ja využívam obe, 80% chodím za zverou a tých 20% a čosi si občas počkám. Proste ked viem že kde sa napríklad chodí zver pásť tak si tam večer zájdem a taku pol hodinku možno to miesto posledujem. ◄ reagovať
Edu. jaj no ja som jeho syna Miša švagor s Oravi . ◄ reagovať
Keď klikneš na moje meno všetko sa ihneď dozvieš :) Nič neni tajné. ◄ reagovať
Edu a ako sa volaš a kolko maš rokov. ◄ reagovať
damo sú to sklá pre znudze cnosť . Ale lepší je tento AF 70-300 mm f/4-5,6 Di LD. Na to makro mimochodom zabudni .
Miro 111 Slava Zámečníka samozrejme poznám aj on mňa . ◄ reagovať
prosím o radu. Aký by bol lepší objektív na fotenie zveri k telu NIKON D40 :
- Tamron AF SP-18-270 mm f/3,5-6,3 DiII LD Asp. (IF) Macro, alebo
- Tamron AF 70-300 mm f/4-5,6 Di LD Macro 1:2 pre Nikon
Ďakujem ◄ reagovať
Edu. To misliš važne moj ujo je Zamečnik Slavo on je poštar no bivaju na pošte v Bošaci no ja to tam ešte nepoznam moc p menach ale asi je to ten čo misliš tam v Bošaci je diviakov dost aspon čo viem ras sme išli zo Slavom takov cestov uš neviem ako sa to tam vola ale popret auto nam vibehol diviak ledva ubrzdil a za nim asi tak dvatsat dalšich super dačo. ◄ reagovať
Kto je tvoj ujo ? Ako sa vola v Bošáci . Toho diviaka myslíš v Haluziciach u Tona Podolana ? Ak hej to je môj sused :)) ◄ reagovať
Edu. Ja som bol ras pri ujovi v Bošacej a tam sme išli na taku obchvocku po lese chcel mi ukazat jedneho diviaka škoda že som nemal fotak ten diviak bol uš starši ale take hebedo som ešte nevidel bol mi više pasa nadhera škoda že som nemal fotak ◄ reagovať
Edu no ale trba bit trpezlivi ale viplati sa to . ◄ reagovať
Miro111 je to súbor veci . Najlepšie je však fotit s krytu ◄ reagovať
Ja rad fotim zver ale niekedy mam problem sa k nej dostat prosim o radu. ◄ reagovať
Samo s Frankom sme si to vysvetlili samozrejme takže je to v rámci humoru .:) Takže čo sa týka mena nemam obavu :)
Ako ked svetlo nepraje račej to necham tak to je fakt . ◄ reagovať
tak ale ak nemas dobre pociase teda cas na fotenie radsej iba zver pozorovat a ako sa za nou smisne plazit aby si urobil daku tu fotku ◄ reagovať
Nejsom žiaden obornik, ale so zverou sa stretávam pomerne často. Ja uprednostnujem ten system, ze sa chodí za zverou. Je to vyhodnejsie, lebo vidíš viac zveri si myslim. Taktiez je to časovo vyhodnejšie. Ale aj čakanie nie je zle pokial vieš že tam ta zver chodieva a pokial si dost trpezlivy. ◄ reagovať
Edu doteraz som si myslel ze vies perfektne fotit, ale teraz uz viem ze vies aj dokonale preparovat vtacikov ;)
Meno si nemusel zverejnit, ako mne to nevadi, ale aby mu zase nejaky blazon nezacal vypisovat hovadiny ... ◄ reagovať
Faktom je že som videl tragedov fotiacich preparaty. dolonca I.Knaze to šupol aj do kalendara poľovníckeho :))) Samozrejme že to je hned vidno na oku najviacej. ◄ reagovať
Dnes mi prišli takéto správičky ktoré ma pobavili . Tak ich posúvam nech pobavia aj vás .
odosielateľ: franko
dátum: 03.12. 2008, 23:59
predmet: RE: RE: foto
text: ok,ale aky objektiv pouzivas,tie detajli mi nesedia na vecerne svetlo,a par vtackov ti sadlo na ten isty zlomeny konar,akoby preparaty.alebo sa mylim? franko
odosielateľ: franko
dátum: 04.12. 2008, 00:18
predmet: RE: RE: foto
text: neda mi to ale pozeral som par dalsich fotiek myslim si ze su tvoje ten isty styl pozadia,ale neprirodzene polohy vtakov .je to nahoda alebo su ozaj chudaci pekny vypchaty?foto je super pekne dufam ze sa nehnevas ,nieje to kritika ,mozno fotis pre NATIONAL GEOGRAPHIC s pozdravom franko ◄ reagovať
Peter uvidieť zver a odfotit ju . Su dve odlišne veci . Potrebuješ dobre svetlo , ktore pojde správnym smerom .paradny bokeh nerušive pozadie či popredie . A veľa iných vecí . Tak prajem veľa uspechov . ◄ reagovať
hej ale tak vela krat us predtim ked som sel volne lesom tak som videl zver jelene hocico ine ale v ten den tam bolo as podozryvo ticho neviem ci tam nebol nahodov niekdt polovat predomnou a vsetka zver sa bala ◄ reagovať
Peter zver zväčša vychádza v noci . Teda posedy sú práve na tento spôsob stavané . Fotit zver a je lepšie s krytu ale to je na dlho. ◄ reagovať
hele lidi dneska som bol konecne na tom posede a vobec nic mi nevislo nechapem tomu iba potom na konci ked som sel domov tak vibehol bazant ale inak nic ◄ reagovať
Edu, máš môj obdiv. Klobúk dolu. ◄ reagovať
velmi pekne dakujem tvoje cislo si urcite ulozim Edu a zajtra ak sa nic zleho nestane tak sa urcite vyberiem do prirody a dufam ze uvidim toho co najviac inak naozaj tu neni nejaky lesnk z okolia liptovskeho hradku ktory by bol ochotni ist somnou na mensi vylet do prirody na posed alebo podobne ◄ reagovať
Peter kludne si choj fotit kam ta srdce ťahá ked ti to bude niekto zakazovať moje č.tel :0905382210 zavolaj a daj mi dotyčneho !!! Na 99,9% k tomu nedojde !!! Keby došlo som ochotný vycestovať a vysvetliť ako to je ! ◄ reagovať
Edu ja sa nebojim lenze vies ako to je ides na polovacku a pozres do posedu a pozeras a vsimnes chalana ktory pozera po tebe a vies no nevem ci su u nas posedy niekho alebo majetkom PZ u nas je vela posedou ale urcite na nejaky z nich pojdem a dufam ze toho vela uvidim a nahodov tu neni nejaky horar polovnik z liptovskeho hradku alebo mikulasa velmi rad by som bol keby som snim mohol ist na posed aspon by som sa niecomu priucil vopred dakujem ◄ reagovať
Peter5 nič sa neboj :) Povedz že som ťa poslal ja . Nikto ti nebude nadavať ani nič podobné . Neverím tomu ,že by bol niekto v stave nadavať chlapcovi za to že si fotí zver . Ešte k tomu ten posed nie je súkromné vlastníctvo ale vlastníctvo PZ. A lesník ti nič nevykričí dupľom :) Takže bez obáv .Kto sa bojí nesmie do lesa :) ◄ reagovať
mam len 15 rokov na skolu kde chodim nam ucitel hovori ze sa mame ist cez vikedn sadnut na posed ja sa ale bojim ze ked pride nejay lesnik ze ma vykrici moj oco neni polovnik a vtom vidim kamen urazu ◄ reagovať
sak potom to je jednoduhsie:) ◄ reagovať
Rici ja ešte k tomu nemusím nič hlásť poľovníkom ,lebo som sám poľovník :) ◄ reagovať
suhlasim s Edu,treba si na vitipovane miesta spravit kryt popripade sa dohodnut s polvnikmi aby sme sa tam navzajom nevyrusovali,niektory to robia presne na taky isty system ako polovnik ze sa chodieva zapisavat do "zapisnej knihy"no ale to uz zalezi od predsedu,ako sa ktomu postavi.Mozno nejaka spolupraca s polovnikmi na ukryty kde sa vyskytuje zver a myslim si ze neni problem...Ja ked niekedy chodievam do pola alebo do lesa tak vacsinou ma registruju uz len usami spoza kopca a vacsinou sa knim dostanem tak na 30-40 m,ked mam stastie tak niekedy aj na 15m,najblizsie sa priblizim ked idem popri lesu a ked fuka smerom k lesu tak zbadaju ma az ked som knim celkom blizko...Treba proste vyuzit tmave miesta:),ale asi lepsiu uspesnost na spravenie kvalitnej FOTO je z ukrytu:)Toz tod moj nazor:) ◄ reagovať
Gerry na zver je lepšie čakať v kryte ako sa za nou plazit ◄ reagovať
Zdravím Vás..s fotografovaním som začal asi úred dvoma týždňami.Zatiaľ žiadna sláva ale snažím sa.Ja osobne,sa pri fotení radšej prejdem proti vetru a keď niečo zbadám tak sa snažím priblížiť(niekedy až priplaziť)čo najbližšie.Zver chodím u nás pozorovať od ôsmich rokov a mám miesta kde viem že zver na 100% bude.. skúšal som aj na zver čakať a pravdu povediac vyšlo viac zvery a naďaleko po dvoch hodinách som sa snažil priblížiť no nepodarilo sa..Lovu zdar! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.