dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

sliediče a duriče - diskusia

autor: off greenman
pridané: 23.12.2012 22:42

chcem sa vas spitat o radu mam 13 rokov a chcel bi som si kupiť psa rozhodujem sa medzi duričmi a sliedičmi potreboval bi som ho na durenie a na dohľadavky vo pred dakujem za rady.

počet zobrazení: 2 534
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
off Igor43, 24.12.2012 o 20:00

Knapcik- palec hore. Veľmi rozumne si chlapcovi poradil! Plne s Tebou súhlasím! Greenman- Knapcik to presne vystihol- kúp si takého psíka, akého si mal v úmysle. S láskou a trpezlivosťou vycvičíš každého psíka, ale ako radil nivo, ak s výcvikom nemáš osobné skúsenosti, nájdi si skúseného kynológa, ktorý Ťa metodicky usmerní a pomôže so základmi výcviku ( a ver mi, že každý začiatočník to potrebuje; knižky a kadejaké prospekty nenahradia praktické skúsenosti starých kynológov ), aby si sa nedopúšťal už na samotnom začiatku chýb, ktoré by sa potom ťažko odstraňovali.Prajem Ti veľa šťastia pri výbere šteniatka aj pri jeho výcviku. P.S. Ešte jedna priateľská rada: Nauč sa najprv gramatiku, tú budeš potrebovať celý život. Každému sa stane, že v texte urobí nejakú chybičku z nepozornosti, ale Ty si veeeeľmi nepozorný !!! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off greenman, 24.12.2012 o 14:59

knapcik dakujem ty velmi pekne za tvoju radu. ◄ reagovať

off Knapcik, 24.12.2012 o 14:45

Grenmam,zožen si psika akeho ty maš na plane a nedaj na radu ostatnych ,ty si ho vychovaš na svoju potrebu a potrebu akeho potrebuješ do reviru.ake plemeno sa ti pači take si kut! budeš mat celkom iny vstah ku nemu a z laskou ho budeš cvičit a privedieš ku skuškam.a ver ked sa zohrate tak budete :jedno srdce a duša.prajem ti dobry vyber. ◄ reagovať

off greenman, 24.12.2012 o 14:07

ja chcem začat zo sliedičmi lebo kazdy tu rady ze sliediče bi boli dobra volba tak bi soom chcel skusit ale asi si kupim nemeckeho prepeličiara ◄ reagovať

off marcelbyk, 24.12.2012 o 13:49

ja som zacinal zo sliedicmi (ang.koker.) mal som ich sest az na jedneho boli vsetky ostre hlasite pouzival som ich aj na diviaky , len ta starostlivost o srst = cista katastrofa a ked sa casom stoho stali len polovacky na diviaky tak som presiel na SK. len si treba vybrat s polovnickej chovatelskej stanice. ◄ reagovať

off tome83, 24.12.2012 o 13:32

welsh je tiez dobra volba akurat je problem pri vybere stanice, asi len 2-3 zo slovenska maju pracovne psy ◄ reagovať

off greenman, 24.12.2012 o 13:05

a čo hovorite na waleskeho špringeršpaniela , ečte uvidim ale ten nemecký prepeôičiar je velmi pekny tak este uvidim ale neviem či bi som ho vicvičil ◄ reagovať

off nivo, 24.12.2012 o 9:04

Ja mám prepeličiara,je to chovný pes,používám ho na všechno(víc v lese)a jsem max.spokojený.Podívej se na moje fotky.Ovšem nic není zadarmo!Výcvik byl náročný a pes v přípravě musí být denně v revíru.Myslím,že ale neni potřeba mět obavu z výcviku jenom bych doporučil(podle tvojeho věku)spolupracovat při výcviku se zkušenějším kynologem. ◄ reagovať

off goret, 24.12.2012 o 1:01

nemecký prepeličiar ◄ reagovať

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM