Zaujímal by ma Váš názor, ktorý z týchto dvoch dalekohľadov je lepší.
hej titanium sa skladá v japonsku ale komponenty sa robia v polsku , môžte si to kludne preveriť , a ako motaq hovorí skladá sa to vo fabrike spolu s Vixen . borza222 aj ty máš pravdu v tom že delta je svetelnejšia ale mne sa vidí na tom fomei ED ostrejší obraz ◄ reagovať
Turbiak tak v radšej už v práci nepíš, lebo tam si evidentne mimo mísu. Tak ako píše Motaq puškohľady sú na 100% vyrárané v Japonsku a dalekohľady v Číne o tom nie je čo diskutovať. A môžem povedať aj ked má Fomei ED sklá Delta má vyššiu svetelnosť. ◄ reagovať
Skus porozmyslat nad tymto: odkaz) Cenovy rozdiel minimalny a urcite to bude lepsia volba. ◄ reagovať
Titanium sa robi v Japonsku nie v polsku, ostatna delta je polsko alebo cina. Zdroj je spolahlivy. robia sa v rovnakej fabrike ako jedna o dost drahsia japonska optika, ktoru zamerne nechcem menovat. ◄ reagovať
buldog5: ani jeden z tychto dvoch dalekohladov nie je bohvie co. su to lacne dalekohlady, comu zodpoveda aj kvalita. Jedine, co je na oboch modeloch pre mna vyhovujuce je parameter 8x56 a to je vsetko. Ano, skla ED mozu mat lepsiu svetelnost a ostrost ako ROH, ale bezny uzivatel si myslim, ze tento rozdiel moc nepostrehne. Ja by som proste do Fomei nesiel aj keby bol zo zlata. Momentalne mam asi 25 rocny japonsky HANIMEX, ktory uz pomaly dosluhuje a rozhliadam sa po niecom novom, ale ja by som volil uz nieco ine, nie Delta ani Fomei. ◄ reagovať
Turbiak: Zaujímavé tvrdenie máš to aj niečím podložené či ako si prišiel k tomuto poznatku? Či len JPP (jedna pani povedala) ◄ reagovať
samozrejme že všetka optika Delta sa robí v Polsku , kto si myslí niečo iné sa moc mýli , aj tie puškohlady čo majú na sebe made in japan sú polské , ja taký vlastním a som s ním spokojný , nevadí mi že je z polska je to kvalita ktorá sa vyrovná cene ◄ reagovať
Myslel som to vseobecne na znacku nie na dalekohlady, som v praci tak pisem na rychlo :) ◄ reagovať
Nikto na dalekohľady Delta nepíše made in Japan, iba na puškohľady. ◄ reagovať
Treba zobrat ten kde by sa pripadna reklamacia riesila vymenou kus za kus , Inak ten Fomei 8x56 ED sa predava aj ako Hawke ProStalk 8x56 ED , Vortex Vulture 8x56 HD a Barr&Stroud 8x56 ED , vyraba to univerzalna fabrika v Cine a iba sa zmeni gumove telo a nalepi sa ina znacka vyrobcu, inak ta Polska Delta sa tiez robi v Cine ...to ze tam pisu made in Japan je klamstvo ◄ reagovať
každý máme asi iné oči , mne sa zdal fomei ED ostrejší ◄ reagovať
Majko aj ja celý víkend a mám presne opačný názor ako ty. ◄ reagovať
o niečo je lepší fomei s ED sklami ak by nemal ED sklá je lepšia delta , porovnával som ich osobne , toš môj názor ◄ reagovať
borgeo: Definuj prosím ťa pojem "menšie zlo" konkrétne na tejto optike. Ďakujem ◄ reagovať
Ak by som mal zvolit mensie zlo, rozhodol by som sa pre Deltu. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.