můžete nkdo poradit ch.s. jagů nebo velšů kde bude předpoklad ostrosti na černou? jagoš by měl být případně hrubý.děkuji.
rotro ten je fakt parádní.to by byl super dárek pod stromek.jak je starý? ◄ reagovať
Lukáši tak nějak bych si to představoval :-).pes bude snad ještě tvrdší. ◄ reagovať
odkaz toto je sučka z nášho chovu a jej mama :-) sučka mala 6 mesiacov ◄ reagovať
rotro ten psík je krásný.kamarád měl fenku velše a ta udržela selata. ◄ reagovať
bohužel videa které jsem zhlédl mně o ostrosti velšů nepřesvědčila :-(.jagoš bude asi větší jistota. ◄ reagovať
ponúkam psík od kvalitných rodičov, šikovný a ostrý odkaz ◄ reagovať
oba plemena su všestranne psy, ja by som radila určite welsha, to je už len na teeb ako si vybereš. ◄ reagovať
odkaz top pracovné spojenie na slovensku super exterier ◄ reagovať
súhlasím s ''kezma'' ešte pridávam kontakt na pána ,čo taktiež chová welshov odkaz ! ale keďže ste z českej republiky ,tak by som odporučil : odkaz kontakt na lovu zdar : odkaz ;) ◄ reagovať
odkaz exterier nič moc ale pracovat pracuju ja ma tiež od neho psa a ked nie o Miloša tak odkaz alebo odkaz ◄ reagovať
o rase toho vím dost.chci kontakt na kvalitní štěnata.klidně i ostrého velše.dík ◄ reagovať
jagterier je elitný pes: brlohár, durič, sliedič, prinášač (aj menších zhodov),obranár, tiež prítulný a je odolný voči chorobám. proste všetko nemecké je v poľovníctve špičkové :-) ◄ reagovať
jagoš jednoznačne : odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.