Online stream TV s poľovníckou tématikou - Ahojte, vedel by niekto odporučiť nejaký online stream na TV s poľovníckou tématikou? ◄ reagovať
priamy prenos z krmelišťa :-) odkaz ◄ reagovať
teraz sútam diviaky :D na siga 1 odkaz ◄ reagovať
neviem nájsť tú siga2 neviem kde to je poradte ◄ reagovať
keby to niekto zavesil k môjmu vnadisku to by bola iná káva, v pondelok 19 kusov v piatok 21 a jeden kanec 200+ rekord tento rok z mája 67 samozrejme bachne s prasatami :-) ◄ reagovať
Funguje to aj tento rok :) odkaz ◄ reagovať
dajte dakto riadny odkaz na tu estonsku kameru-i ja to chcem vidiet. Mne tie odkazy tu pridane dajak nefunguju ◄ reagovať
teraz ich je tam dost :) ◄ reagovať
uz to ide, len neviem z akeho dovodu mi to nechcel media player prehrat, ale cez VLC player to fici dakujem ◄ reagovať
Rimo, klikni na odkaz od Vlado2406 /26.12.2011, 19:50/ ◄ reagovať
ano je to funkční, když na to klikneš, tak se ti načte jen bílá stránka, ale spustí se ti k tomu Windous media player (nebo jak se to píše) a tam ti naskočí obraz z té kamery ◄ reagovať
no chlapci moze to byt fajn ale mne to nejde... Je to funkcne este? ◄ reagovať
odkaz poznáte túto stránku? ◄ reagovať
síce to nieje live video ale pozrite si to odkaz ◄ reagovať
Nazdar...neviete funguje to este stale??? ◄ reagovať
odkaz />
Teraz je tam toho poriadne. ◄ reagovať
na siga1 som teraz mal losicu z dvoma mladymi ◄ reagovať
skuste si dat : odkaz
je to uzasne,je tam minialne 10 live kamier z ameriky kde kazdy den chodi zver...staci sa porozhliadat po tej stranke a najdete vela zaujimavych kamier :) napriklad aj z Afriky :) kde som pozoroval pred chvilou kudu velkeho pri jazere :) skuste to pozret a pobehat po tej stranke..je to vyborne.. ◄ reagovať
na sige 1 cakaj len blizko....na sige som ja minuly rok pozoroval aj srnciu...a dokonca som jedno rano ked som uz isiel do skoly zapol a bola tam liska ◄ reagovať
akurát tam zapadlo auto.. :D krmili ◄ reagovať
a na sige2 ich je zo 30..je to super...ale tam som nič iné okrem diviakov nevidel ◄ reagovať
prvý krát vidím niečo na sige1 teraz je tam zo sedem diviakov..fuuha na pekne blízko... :D čakám aj na psíka m. ◄ reagovať
na tretej je kamera orla bielochvosteho(white tailed eagle) je ho tam vidiet....ja som ho pozoroval ked na zemi pozieral potravu a okolo neho smae krkavce ◄ reagovať
myslel som na štvrtej tie tulene ◄ reagovať
Však hej chodia ale ja som ich tam ešte nevidel.. :D a zase ja čakám stále či tam uvidím aj nieco iné okrem tých diviakov..ale nepodarilo sa.. :D až na tej tretej tak tam boli tie tulene či čo to bolo.. :D a na poslednom tak tam sú zdochliniská..tam som videl krkavce atd.. ◄ reagovať
je pravda ze na "dvojke" je ich viac,ale na "jednotke" je krajsie miesto a som na nho aj celkom zvyknuty z minuleho roku,a tam chodia aj psiky,vcera som tam videl jedneho o 22:53 tam bol jeden psik....:-) a dneska je zakrmene...naco by zakrmovali keby tam diviaky nechodili.? ◄ reagovať
Som rád,že to stále funguje dokonca na tom isto mieste ako minulý rok.Aj sniežiku majú viac.Momentálne sledujem už hodinku asi desať diviačikov :-) ◄ reagovať
na sige1 som ešte nikdy nič nevidel ja radšej sigu2 každý jedeň deň tam je veľa diviakov.. ◄ reagovať
dneska pozerajte sigu 1...bude tam podla mna vela diviakov...je prikrmene :) ◄ reagovať
aj v TANAPE bol neaky podobny projekt...kamery boli aj pri svistich koloniach aj pri hniezde sokola stahovaka :) ale len cez leto =/ ◄ reagovať
Tie live videá sú aj na stránke odkaz na pravej strane ◄ reagovať
paraaaaaaaada uz su tam 5 ◄ reagovať
preco mi to nechce najst na nete ◄ reagovať
teraz ich je tam 31.. a sú tam aj dobré kance ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.