Rossler Titan 16. Má niekto skúsenosť s touto zbraňou? Zatial som ju našiel len na rakúskych weboch s cenou od 1400 jurošíkov. Za všetky informácie ďakujem.
Je to vlastne Mauser M96 s priamotažným záverom. Mám ich od 98 roku 6,5x55 a 300 WM. Hlaveń super a záver je ok. Za tú cenu čo by ste chceli? Funguje bezvadne , je bez napínačika, ale spúšť dobrá. ◄ reagovať
Ahojte, ja mam tuto krasavicu už rok a som maximalne spokojná, presne strieľa,je ľahká, keby som si mala vyberať ešte raz,tak isto si ju vyberiem znova:) ◄ reagovať
Prosím Vás ak má niekto novú skúsenosť s guľovnicou Rossler titan 16 ozvite sa. ◄ reagovať
Ja osobne nepoznam nikoho kto bi ju mal, moj subjektivny nazor je ze to bol krok vedla od rosslera, co som mal moznost vidiet niekolko kusov tej zbrane je to strasna hrkalka, jednoducho nepodareny chcel by byt alternativa k blaser. Velmi som sa cudoval rosleru ze sa vovec do takej zbrane pustili, titan 6 je slusna gulovnica ale 16 je podla mna omyl. Ale je to len moj osobny nazor.. ◄ reagovať
Preslo uz par rokov od uvedenia rosslera titan 16 na trh....Zaujimala by ma vasa skusenost s tou zbranov.Co ukazala prax za tie roky? Zaver, mieridla a celkovy dojem. Diky za info ◄ reagovať
Jednoss, nepomylil si sa? Tu sa debatuje o Titan 16, nie o Titan 6. Titan 16 bol predstaveny v januari v Norimbergu, zacal sa predavat len prednedavnom. ◄ reagovať
Tuto zbran vlastnim 2 roky a zatial -super.Mam kal.8x57 a hoci som mal zo zaciatku problem zo strelivom {norma vulkan} no po zmene streliva na Selier je vsetko OK.Zatial 4 jelene,lan,daniel,muflon,14diviakov,8 lisiek ◄ reagovať
Edu, ved to ze ja som videl a drzal v ruke, celkom ma to zaujimalo lebo roessler titan 6 je vcelku zaujimava zbran a myslel som ze 16 s priamotaznym zaverom by mohla byt celko zaujimava, ale zial to co bolo na IWA vystavene, nebolo ani zaujimave a ani dobre.... ◄ reagovať
motaq neviem sa vyjadriť nevidel som ◄ reagovať
pochybujem, že by na IWE vystavili niečo nedoladené...spackali to... ◄ reagovať
Edu zial na IWE ta flinta bola vystavena, ale bolo to dost zle, je mozne ze to bola len prvotina, a ze to doladili ale ak to ostalo tak ako to tam mali spravene tak je to velmi zle. A to som bol velmi nemilo prekvapeny, lebo od roesslera som to ozaj necakal. ◄ reagovať
pepies keď to neni to najdrahšie na trhu tak je to celkom určite v BA nefunkčné :-D ◄ reagovať
Kua Edo to musí fungovať však to je Rossler :ob ◄ reagovať
a este to aj na pi*u vyzera ◄ reagovať
ano v norimberskom procese sa nedala ani nabiť . Pre to ju tam vystavovali :-( ◄ reagovať
Nofi mozem potvrdit, ved sme tam boli spolu, zaver hrkalka horsia ako ta co ma moj 1,5 rocny synovec. ak to nedoladili tak je to dost zle..... ◄ reagovať
Mal som ju v ruke na vystave v Norimbergu. Kludne na tuto zbran mozes zabudnut. Chod zaveru bola (aspon na vystavnom kuse) jedna katastrofa. ◄ reagovať
to som zvedavý koľko prebití vydrží tá páka záveru... čo sa týka zubov záveru to prehnali, v tomto prípade je jednoznačne menej viac... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.