Zdravím všetkých. Vie mi niekto poradiť, ako a s čím dať dole, resp. odlepiť mušku a cieľnik z hlavne?
Ďakujem
Tam som sa uz pytal a nemaju ◄ reagovať
Muska na tikku - Zdravym chcel by som poradit ci sa da na tikke t3 sa da dako zvyraznit muska mam na mysli napr. Ako pri cezetach.
Svetlovodne mieridla alebo nieaky iny sposob
Dakujem ◄ reagovať
cieľnik jednoducho a vyklepnúť, muška tiež. nie je to lepené ◄ reagovať
Tu si to pohľadaj: odkaz ◄ reagovať
Chcem to dať dole z IZtky. Dával to už niekto niekedy dole? ◄ reagovať
Toxi - Nenapísal si o akú zbraň sa jedná ! Napr. z CZ sa prilepenie uvoľňuje nahriatím na cca 150°-180°C ;nesmie sa však zabudnúť najprv uvoľniť aj "schované" skrutky ;k niektorým sa dostaneš napr. po vysunutí resp.vyrazení mušky,záleží od tipu !!! ◄ reagovať
odletovat , ale bude to vyzerat otrasne, potom len ocistit cin a znovu zaciernit ◄ reagovať
Vidím, že si veľmi vzdelaný človek, ale ja až taký blbý nie som, aby som nevedel dať dole mieridlá, ktoré sú priskrutkované... Keď že vidím že máš IZtku tak daj rozum...ako? ◄ reagovať
karbobruskou :-) aka otazka taka odpoved.. to ako keby si sa opytal ze..vie mi niekto poradit ako opravim moje auto? niektore su pevne niektore pricinovane niektore prilepene a niektore prisraubovane atd. Najlepsie by to bolo dat dole s rozumom :-) ◄ reagovať
cielnik a muška -
poradite mi prosim niekto kde kupim mieridla na zbran je to tika a zaobstaral som si ju bez mieridiel mam zaujem o klasicke obycajne mieridla nie svetlovodne mieridla vopred dakujem ...
◄ reagovaťUžívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.