Prosim vas pomozte mi rozhodnuť či mam ist na skolu v stiavnici
alebo na liptove
velmi vas prosim o radu
dakujem za vsetky nazori
matomatozhrinovej
ja ti odporucam do BS a teraz aj z horsim priemerom na 4 ta zoberu. ◄ reagovať
Matko, podla Tvojho pisomneho prejavu, bude akakolvek stredna skola pre Teba len vytuzeny sen. Ber kazdu, na ktoru Ta nejakym nedopatrenim zoberu. ◄ reagovať
veru a keby len po schodoch, ale celá cesta z intráku bola do kopca :-))) ◄ reagovať
Ja som spokojný s BŠ ale ja chodím na SOŠ Ludovita Greinera a tam som je to celkom fajn ◄ reagovať
A k Mojej vituzenej praci chcel by som to dotiahnut na horara na Bradkovici okres Detva pri Hrinovej Alebo na hornu stubnu Najkrajsia priroda a hojnosť zvery LovuZdar ◄ reagovať
dakujem vam pekne lebo polovnictvo je moj zivot a cas leti clovek sa musi pripravit A este sa chcem opytat ci niekto nevie aky je priemer na tu skolu aby ma zobrali ◄ reagovať
Odporucam Stiavnicu. Kvalitna skola s bohatou historiou. Krasne mesto, krasna atmosfera. Mnozstvo zaujmovych kruzkov popri skole, hlavne sokoliarstvo na najvyssej urovni najdes prave tu v Stiavnici. Zelam Ti aby si si po uspesnom ukonceni lesnickej skoly nasiel vysnivanu pracu. ◄ reagovať
Zdravím ja chodím na SOŠ Ludovita Greinera ale neviem či chceš ísť tam kde ja, alebo na tú druhú lesnícku školu čo je v BŠ, lebo tam sú dve. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.