Zdar,
stretli ste sa už niekto s týmto strelivom? je to mosadzný monolit podobne ako MJG od Lutza akurát sa nefragmentuje a má dve strižné hrany.
Budem rád za každú skúsenosť .
Lesu Lovu zdar.
No, od Mollera som strieľal KJG a teraz MJG, ale trošku je problém s farbením, toto by mala byť práve špecialitka na farbu , preto sa pýtam... ◄ reagovať
KEd už monolit tk od Moellera,alebo TTSX alebo GMX a MRX.... ◄ reagovať
Nemecky tank Leopard použiva podobnu podkalibernu strelu-....na ruske T-éčka o.k..... ◄ reagovať
šak to aj ja :-) doteraz, idem ich skúsiť prebiť a odtestovať..uvidie... ◄ reagovať
DSG poznam len typ prevodovky...:-) ◄ reagovať
Vyzerá nechutne, mám ho v zbierke v 8x64S prebíjaný. Myslím, že konštruktéri už nevedia čo od dobroty... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.