Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Spoločné poľovačky 2012 - diskusia

autor: off Rimo
pridané: 29.10.2012 11:55

Zdravím páni poľovníci, poprosil by som Vás sem písať svoje zážitky a dojmy zo spoločných poľovačiek v tejto sezóne. Či ste mali úspech prípadne Vám diviaky presli cez rozum a usli z pohonu, akú zver ste videli, aká je účasť na poľovačkáchk, prípadne aké máte u podmienky a v akých revíroch poľujete a pod. Myslím ze táto téma potesí nie len mna :) Lovu zdar

počet zobrazení: 17 546
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovníctvo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-65 z 65 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Jager68, 30.10.2012 o 9:11

Preto idem uz len tam,kde to ma uroven. Nemusi byt na vyrade kvantum diviakov..ale uroven a spravanie musi byť. Ked platim za nieco tak minimalne slusnost si zasluzim. Rasťo to vystihol... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off dusab, 30.10.2012 o 8:53

Podla mna honci maju na spolocnych (poplatkovych) predovsetkym hnat a nie strielat. Strielat mozu len v pripade ohrozenia. Soson ja by som po prvom dni ziadal 200eur spat a odchod... ◄ reagovať

off Rimo, 30.10.2012 o 7:57

presne tak, dobra partia, fajnovy gulasik a cajik s rumikom po polovacke + dobra partia na nezaplatenie :) ◄ reagovať

off soson, 29.10.2012 o 21:42

lubenko bol som na spolocnej poplatkovej polovacke vo vychyrenom revíry. 3 dni - 300 E, 40 strelcov, honcov 7, psíky 4, vyrad cca 37 ks z toho strelili honci 25 aj ked mali len prasce strielat ale co prišlo, to ležalo. Vrchol bol že tí čo aj strelili, (poplatkoví) este museli vyvrhnut aj ťahať, lebo nebol personál. Ja som videl akurat komare za celé 3 dni . Prvý deň prvý pohon nás zabudli stiahnuť 5 hodín sme stáli na stanovišti.Zážitok na celý život :-))) Banda arogantných k.....v. Takže to bola fakt dobrá MIESTNA PARTIA. Určite boli spokojní.:-))) Srať na tie love - ide o partiu :-))) ◄ reagovať

off lubenko, 29.10.2012 o 21:28

som rad ,že maš dobru naladu:):):):) ◄ reagovať

off lubenko, 29.10.2012 o 21:21

Rasto všetko nieje len o peniazoch ,už si to niektory uvedomte ◄ reagovať

off soson, 29.10.2012 o 21:11

lubenko ja si myslím že ked na nieco nemam tak to nebudem robit. Nič viac k tomu netreba dodavat. ◄ reagovať

off 650525, 29.10.2012 o 20:51

Presne si to vystihol partia na nezaplatenie a niektorí píšu - už viac nie.V našom PZ je dobrá partia máme 4-5 poľovačiek na malú zver kopu priateľov,ktorý naše pozvanie neodmietajú.Stretávame sa už viac rokov a vždy si máme čo povedať. Všetkým prajem príjemné zážitky a veľa priateľov.LOVU ZDAR!!! ◄ reagovať

off lubenko, 29.10.2012 o 20:41

isty prispievatel tohto fora by vam odporučil ,že ked na to nemate tak nepolujte,ale suhlasim s Jagerom69 i ked viem že idem mezi dobru partiu i 100 Ečok sa oplati dakedy pustit,ale to iste sa môže povedat i o polovačkach na bažantou a kačice ,tiež ide o dost velke častky cca 10EUR za kus,tiež dost ešte že odstrel dobreho jelena stoji len 3000 Euračou :):):):):):):),u nas na spoločnej nestrelime dakedy nič,ale ta obednajšia prestavka s upečenym prasiatkom,opečene zemiačiky ,uhoročky,feferonky a zavarana cibulka a ku tomu dobra partia to sa neda vymenint za nič na svete,Lovu a lesu zdar ◄ reagovať

off 650525, 29.10.2012 o 20:24

Predstavte si spoločnú poľovačku na malú zver a na výrade jedna líška! Poplatok symbolických 50E čajík+gulášik. ◄ reagovať

off Rimo, 29.10.2012 o 19:32

presne tak niektore PZ to zneuzivaju na privyrobenie si ale do takychto zdruzeni sa nespokojny klient uz nevrati a nastastie taka reklama sa siri rychlo ◄ reagovať

off Jager68, 29.10.2012 o 18:11

pacenko ukludni sa....ja nikomu nezavidim. Sem tam idem na poplat.spolocnu. Len konstatujem.ze niektore PZ takto odrbavaju. Ale to urobia naststie len raz. ◄ reagovať

off dede, 29.10.2012 o 17:17

Môj názor: ,, keď ideš na záchod, ešte ani tam nemáš isté na 100 %, že sa tam vys...š ,,. Taký je môj názor k zaručenému úspechu na spoločnej poplatkovej poľovačke. ◄ reagovať

off premvadasz, 29.10.2012 o 17:05

Dede neskoro uz mam nieco zajednade ale keby nieco tak sa urcite u teba ohlasim este som zabudol aj na poharik vinka si potrpim:) ◄ reagovať

off Rimo, 29.10.2012 o 16:32

jasnacka ze piste vsetko co s tym suvisi, aj ja som zvedavy kolko sa orientacne plati v reviroch za spolocnu polovacku. Ale musim suhlasit s nizsie spominanym nazorom ze nie kazda spolocna polovacka ma dopredu zaruceny uspech. Uz som bol na polovacke kde na predchadzajucej bolo diviakov ako maku a na tej hostovskej vybehol z pohonu jeden lanstiak aj toho strelec minul. Nie vzdy sa podari. Ale poprosil by som Vas aj o vase postrehy ako sa Vam dari tohto roku. My sme mali vcera spolocnu, vysokej ako maku proste radost pozerat a vyhnali sme aj criedu diviacej cca 19 - 20 ks podla strelcov ktori ich videli ale bolo nas malo, tak diviaky ako keby vedeli kde maju utiect. Dalsi pohon sa nerobil nakolko sa zhorsilo pocasie, zacalo velmi snezit a viditelnost bola velmi slaba. Snad nabuduce budeme mat viacej stastia. Lovu zdar priatelia ◄ reagovať

off pacenko, 29.10.2012 o 16:15

jager68,tak si zaplať a chod s nimi do pohonu ked im tak strašne závidíš...nikde nieje napísané,že práve na teba musia tie diviaky vyraziť a tak isto nikto nevie čo tie diviaky spravia ked sa začne pohon.vela združení to robí tak,že ak nieje na výrade garantovaný počet diviakov,tak ti polovicu vrátia(alebo aspoň časť peňazí) ◄ reagovať

off Jager68, 29.10.2012 o 15:44

Klasika...napisu,ze na vyrade bude aspon-2-3 ks atd..hned v pohone ich strelia..pre istotu....a debii nech platia po 100-120€..najlepsie,ked ich je aspon 20. Domaci si zapoluju a aj zarobia. ◄ reagovať

off ferdo, 29.10.2012 o 15:41

este aby som upresnil a nahodou niekoho neurazil, ak padne 20 ran a na vyrade nic nie je, to je v poriadku. Tam je iny problem...:) ◄ reagovať

off motaq, 29.10.2012 o 15:36

ferdo, to nezarucis nikde. bol som na spolocnej, kde sa roky predtym vzdy strielali dost dobre pocty kusov, a co sa nestalo, vyrad bol prazdny, strelila sa 1 ci 2 lisky. organizatori sa sami divili ako je to mozne, boli s toho tak na prasky a snazili sa co to dalo (urobili 4 pohony kedze sa nedarilo), organizacia super, partia uplne paradna...proste bez problemov stat sa stane. 100% uspech ti nik nezaruci, jedine doma v zahradke :-) ale suhlasim s tebou, ak viem ze sa pravidelne nic nestreli tak to nerobim, to by som sa hanbil...zial realita je vraj ina a aj taky organizatori sa najdu... ◄ reagovať

off ferdo, 29.10.2012 o 15:31

Hekler, ale to predsa nikto neocakava. Pruser je ked na vyrade nie je uplne nic. Podla mna to pruser je. Ja keby mam revir, kde sa mi obcas stane, ze sa nestreli nic, neorganizujem poplatkovy lov. By mi svedomie nedovolilo. ◄ reagovať

off Hekler, 29.10.2012 o 15:16

Karol, svätá pravda, ... ak niekto ide na spoločnú poľovačku a očakáva že on aj všetci ostatný strelia diviaka, tak nech sedí doma a nekazí ostatným náladu na poľovačke, výrad nie je pásová výroba v Baťovanoch ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off dede, 29.10.2012 o 14:58

Premvadasz - guľáš, čaj za poplatok 100,-€ Ti spravím aj ja. P.S. Beriem aj stravné lístky... ◄ reagovať

off premvadasz, 29.10.2012 o 13:32

ferdo to mas tazke ohladom revirov odporucat jeden rok mas 1ks na vyrade a o rok ten isty revir tie iste pohony 19ks, mal som uz X krat cajik s gulasom za 100-e a chystam sa aj tento rok :) ◄ reagovať

off ferdo, 29.10.2012 o 13:07

Rimo ak dovolis ja by som este rozsiril temu na "vysoko odporucane reviry" na spolocnu polovacku a samozrejme aj naopak. Nakolko sa v poslednom obdobi rozmnozili inzeraty s ponukou na spolocne polovacky na diviaky, niekomu moze byt vela dat 130 eur za caj. Zial, vraj casta realita. Vdaka! ◄ reagovať

zobrazené 41-65 z 65 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM