M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  5. marec 2025,  meniny má Fridrich,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:21,  dnes západ slnka: 17:33
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Svietiace mieridlo - diskusia

autor: off Adam321
pridané: 26.10.2012 18:57

Vedeľ by mi niekto poradiť,chcel by som si na brokovú kozlicu kúpiť svietiace mieridlo.A chcel by som vedieť či je lepšie mieridlo zelenej farby alebo červenej farby.a tiež by som chcel vedieť či počase prestane svietiť,teda či je to naprincípe ako pri chytaní rýb také čo sa dávajú na plavák alebo to mám brať len ako že to mieridlo má takú výraznu farbu ,ktorá akože svieti..a tiež by som poprosil nejaký link kde by som to dostal kúpiť za lacnejší peniaz.

Za info Ďakujem.

počet zobrazení: 2 834
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off 202, 27.10.2012 o 10:09

Mal som oranzovu truglo bolo to super aj na spolocne doporucujem a prilep si to sekundovym o sinku a mas pokoj ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Adam321, 26.10.2012 o 19:22

našiel som aj také,ktoré sa pripevňujú pomocou špeciálnej lepiacej pásky.teda,ktoré je lepšie na magnetické uchytenie alebo ta páska. ◄ reagovať

off rado100, 26.10.2012 o 19:08

Na plavák sa dáva chemické svetlo, muška je robená zo svetlo vodiaceho materialu. Farba podľa toho aká tebe vyhovuje. Kamarát má takú mušku je oranžová a magnetická. Jednoducho sa magneticky uchytí na lištu a hotovo. On si to pochvaľuje a dostať to bežne kúpiť v poľovníckych potrebách. ◄ reagovať

reklama

www.LUK.sk