Prosímvás tu píšte aké máte skúseosti stýmto oblečenim a konkretne aj stýmto setom za diskusiu a rady vopred ďakujem Ľuboš
na clasik sa bodliaky nelepia ◄ reagovať
mám ho clasik set je super vec ◄ reagovať
kámo ja mám pro a od bodliakov som jako čert... ◄ reagovať
archer skor naopak nie? na clasic sa lepia bodlaky nie na pro? ◄ reagovať
co keby si to riesil uz jestvujucej teme odkaz ◄ reagovať
nazdar lubo.. osobne som skúšal aj clasic aj pro no ostal som pri pro.. má to lepší strih.. nohavice mi lepšie sadli, vrecká sú na oboch stranách, na clasic len na pravej nohe.. materiál z ktorého je to šité je rozdielny.. výhodou clasic je že sa na teba nezachytáva bodliak.. na pro sa zachytáva ovela viac.. ale však gate vytraseš a máš.. prebehneš kefkou a je to.. velmi si to oblečenie chválim.. ale na tvojom mieste by som išiel do balíku PRO.. však ak chceš vedieť viac ozvy sa mi na skype... myslím že taktáto téma už je založená.. minimálne si pamatám že toto oblečenie sa tu už rozoberalo.. ak niečo píš volaj.. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.