dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Poistenie pri predlžení poľ. lístka. - diskusia

autor: off Hekler
pridané: 19.9.2012 10:22

Prosím o informáciu, v ktorej OPK v SR sa môžem poistiť pred predlžením poľ. lístka ... nechcem byť členom SPZ ani Pribiny, len PO a SPK. Ďakujem

počet zobrazení: 25 011
počet hlasov: 0

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-109 z 109 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off apple, 19.9.2012 o 18:55

ver, bude! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Hekler, 19.9.2012 o 18:54

lubo, preto som tam dal číslo členského preukazu a ten je len jeden,jeden člen =jedna poistka, ale tvoj nápad nie je taký zlý na zbohatnutie ... apple, viem, len pochybujem že to stihnú a žiadna OPK sa mi neozýva ◄ reagovať

off apple, 19.9.2012 o 17:16

hekler, ešte jedna odpoveď: v inej téme sa písalo o občianskom združení, ktoré bude aj poisťovať. snáď to chlapcom vyjde a stihnú to do tvojho termínu. to naplní na 100% tvoje zadanie. ◄ reagovať

off apple, 19.9.2012 o 15:28

lubo, ticho? neskutočné zdieranie a výpalníctvo komory - komu napadlo? kto z nás s tým súhlasil? miesto toho, aby sme sa snažili to zmeniť, tak ešte sa bude plašiť? ◄ reagovať

off apple, 19.9.2012 o 15:24

lubo, nešír paniku, lebo to bude podľa čísla topánok, alebo podľa veku starej mamy. ◄ reagovať

off Baikal, 19.9.2012 o 15:21

Hekler, len preboha nie poistenie ako PZP, o tomto radsej ticho, lebo kohosi napadne platit poistenie nie za drzitela PL (prirovnam k vodicaku pri autach), ale za kazdu zbran (tak ako je to v PZP za auto) ... ◄ reagovať

off apple, 19.9.2012 o 15:13

hekler, ale čosi by podložené bolo... len z ministerstva mi akosi v rozpore so zákonom akosi nechodí rozhodnutie o zádielskej... alebo rozhodnutie dr spk v mojej veci... a je toho viac. a niektoré veci sú stále vo vývoji. tých materiálov je už pekný štôsik