Prosím o informáciu, v ktorej OPK v SR sa môžem poistiť pred predlžením poľ. lístka ... nechcem byť členom SPZ ani Pribiny, len PO a SPK. Ďakujem
lubo, preto som tam dal číslo členského preukazu a ten je len jeden,jeden člen =jedna poistka, ale tvoj nápad nie je taký zlý na zbohatnutie ... apple, viem, len pochybujem že to stihnú a žiadna OPK sa mi neozýva ◄ reagovať
hekler, ešte jedna odpoveď: v inej téme sa písalo o občianskom združení, ktoré bude aj poisťovať. snáď to chlapcom vyjde a stihnú to do tvojho termínu. to naplní na 100% tvoje zadanie. ◄ reagovať
lubo, ticho? neskutočné zdieranie a výpalníctvo komory - komu napadlo? kto z nás s tým súhlasil? miesto toho, aby sme sa snažili to zmeniť, tak ešte sa bude plašiť? ◄ reagovať
lubo, nešír paniku, lebo to bude podľa čísla topánok, alebo podľa veku starej mamy. ◄ reagovať
Hekler, len preboha nie poistenie ako PZP, o tomto radsej ticho, lebo kohosi napadne platit poistenie nie za drzitela PL (prirovnam k vodicaku pri autach), ale za kazdu zbran (tak ako je to v PZP za auto) ... ◄ reagovať
hekler, ale čosi by podložené bolo... len z ministerstva mi akosi v rozpore so zákonom akosi nechodí rozhodnutie o zádielskej... alebo rozhodnutie dr spk v mojej veci... a je toho viac. a niektoré veci sú stále vo vývoji. tých materiálov je už pekný štôsik ◄ reagovať
Pokiaľ nechceš byť členom SPZ ani Pribiny, iba SPK, tak sa poisti individuálne, na sumy, na ktoré je potrebné sa poistiť. Ale garantujem ti, že za menej ako prostredníctvom SPZ sa ti to nepodarí. ◄ reagovať
som za všetkými desiatimi aby poistky fungovali ako pri PZP aut, a poistné bolo zľavnené na základe počtu členov SPK a zmluva obsahovala číslo člena SPK, ostatné riadky beriem ako Tvoj názor, ale nemáš ho právne relevantne podložený (napr. protestom prokurátora alebo rozhodnutím súdu)... ◄ reagovať
ak áno, tak len pre tých, ktorí pod ne patria, takže najlepšie urobíš, ak sa opýtaš na tej vašej ◄ reagovať
goret, DR je servilný, prikyvovací orgán, nie kontrolný. akákoľvek snaha o zmenu k lepšiemu je potláčaná. dokážem. ◄ reagovať
hekler, prosím o odpustenie... podpichol som trochu, sám v zadaní píšeš, že chceš byť. neodolal som napriek tomu, že viem, ako si to myslel. vážnejšie: prečo by to mala robiť spk? prečo vzhľadom na počet to nerobí poisťovňa priamo? tak, ako pri autách? ministerstvo spraví tender a je to! žeby poisťovňa nechcela taký kmeň? prečo ti má stále niekto držať nôž pod krkom? navyše niekto, kto sa nominoval nasilu, bez našej vôle, len aby si pár ľudí mohlo pchať do vreciek eurá? a stále tvrdím, že ide o organizáciu, ktorá je mimo zákon, ktorá si svojim toleruje pytliactvo, nezákonné pôsobenie a pod. hovorím o spz, o zádielskej doline atd... veď je to obyčajná mafia. ◄ reagovať
ale ja som nezakladal diskusiu, poprosil som o informáciu v ktorej OPK sa môžem poistiť, lebo som počul, že niektoré OPK zabezpečili zmluvy pre poistenie, otázne je či ich ešte majú keď sa nikto neozýva, neviem a nechcem aby sa tu o tom diskutovalo, na to je už podobná diskusia založená ◄ reagovať
DR SPK predsa kontroluje, napr. či sa dodžalo predmetné uznesenie. ◄ reagovať
apple, kto Ti povedal, že chcem byť členom SPK - nechcem, ale MUSÍM, lebo mi to prikazuje zákon a pokiaľ platí musím ho rešpektovať a zaplatiť pri predlžení PL aj členské SPK, ja sa len pýtam prečo musím kôli poisteniu byť aj členom SPZ alebo Pribyny a zaplatiť im aj členské ? keď sa už vedenie SPK nehanbí prečo sa nenašla v tomto štáte jedna OPK ktorá by zabezpečila poistenie poľovníkov, ... len tak mimochodom, čo robí DR SPK ? ◄ reagovať
odkaz mi ide, ale asi som detailista (život ma naučil) a platenie členských príspevkov a platenie poistného nepovažujem za identickú platbu, hoci sa platia naraz ◄ reagovať
hekler, obávam sa, že iná cesta nie je, keď už chceš byť členom spk... ◄ reagovať
ten odkaz ti asi nejde :-(, ale jedná sa o zápisnicu zo zasadnutia prezídia SPK zo 16.02.2012, Zochova chata, Modra ◄ reagovať
len sa obávam že to je plán na 5-ročnicu a ja potrebujem poistku za dva mesiace ◄ reagovať
Baikal, ja som si všimol, že je to len medzi prerokovávanými bodmi "Rôzne", ale v Uznesení k tým bodom to nie je. ◄ reagovať
Ako SPK uvadza vo svojom uzneseni, pripravuje koncepciu ako poistenie členskej základne presunúť z SPZ na SPK. odkaz ◄ reagovať
Pretože to SPK neprikázal jej Snem. Presnejšie delegáti Snemu SPK neprikázali kancelárii SPK urobiť výberové konanie na takéto poistenie. ◄ reagovať
jasné, to sa dá, ale ja sa nechcem poisťovať predražene sám, načo som potom členom SPK keď táto nevie uzatvoriť poistenie svojich členov s tak obrovskou členskou základňou, veď každá poisťovňa by sa pri takom počte budúcich poistencov musela pretekať v čo najlepších podmienkach ... nechápem, ◄ reagovať
kedže poistený musíš byť zo zákona, tak poistku si uzavri u toho, kto je oprávnený k takej činnosti. oslov poisťovne, ktoré taký produkt ponúkajú. ja viem zatiaľ len o allianzi, kooperatíve. možno sú i iné. čiže si tam zájdi a informuj sa. rátaj však s inou sadzbou, ako je to v pribine alebo spz. alebo strhni so sebou ďalších a s počtom klesá suma. no aj tak bude mnohonásobná. no už nebudeš cez poistku viazaný inde. ◄ reagovať
musíš po lopate, pri mojom IQ som to nepochopil, ... ani teraz ◄ reagovať
OPK síce PL predlžuje, ale poistenie nesprostredkuje. Pokiaľ viem, tak poistenie pre poľovníkov zatiaľ sprostredkováva len SPZ a SLOS. Vrabce čvirikajú, že niečo ďalšie vzniká a predĺženie PL by mohlo byť za 20 + 35 = 55 eur. 20 pre SPK, 35 poistné, členské tuším 1 euro/rok. Oproti SPZ a SLOS to vyzerá zaujímavo, ale "keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú" a zatiaľ len vrabce o tom čvirikajú. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.