pri poslednej vychádzke do revíru som len pár krokov od našj dedinky stretol rysa.... pritom je veľkou vzácnosťou túto šelmu vôbec vidieť a mne sa ju podarilo stretnuť tak blízko ťudských príbytkou a vôbec ľudí.... rozmýšľal som nad dôvodom jeho smelosti... bol to veľký hlad alebo besnota... že sa ešte za vidna vybral nedaleko ľudí???? aký je Váš názor ???? vopred Vám za vaše príspevky dakujem
no bolo to moje prvé stretnutie s rysom... ale aj tak si dovolim tvrdit ze o nejakeho mladika nešlo pretože pestavu mal pripominajúcu strašieho jedinca... čiže by som mohol súhlasiť s názorom že hľadal ľahkouloviteľnu korisť a musel byť určite poriadne hladný ◄ reagovať
kaso79 ty sa daj v prvom rade liecit,alebo sa nevyjadruj k podobnym veciam!minuly rok som mal tiez jedneho nadherneho kocura,ktori na konci dediny navstevoval schatralu mastal a v obdobi parenia vyhanal kazdeho soka z tej oblasti.nieje to nic nezvycajne,hlavne v dnesnom charaktere krajiny.len nie kazdy ma to stastie pri jeho nenapadnosti zaregistrovat ho skor ako on cloveka aby sa otom,tak hovorilo ... ◄ reagovať
Je ich stale viac, a je mozne ze nerozvazny mladik bol vytlaceny z teritoria na okraj, a tak sa dostal aj k obci...zachvilu to bude bezne. ◄ reagovať
Túlavé mačky a hafanovia... to je ľahká a dostupná potrava ◄ reagovať
Ak nič neulovil tak sa motá aj za vidna a vieš koľkokrát ti prejdú šelmy za záhradou a ani o nich nevieš, nič zvláštne, chorobe by som to určite nepripisoval skôr mladíckej zvedavosti alebo vidiny ľahšej koristi... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.