Chcel by som sa opýtať čo robiťe s mäsom z jazveca?? Veľa ľudi mi hovorilo aby som to vyhodil , zase veľa ľudi mi hovorilo že to je výborné mäso . Poradťe mi čo stým robíte , poprípade aj nejaký recept napíšte . Ďakujem !
Nehovorte ze fuj a potom preco jete diviacie meso ked diviak zerie zdochliny,larvy, a ine cudesne veci ved jazvec tak isto len zerie chrobaky,ovocie,kukuricu, korienky a sem tam aj nejake meso to je to iste ako diviak tak isto aj bobor perfektne meso ved zerie len travu ,koru meso je cisto ako zo srnca v kanade mas v kazdej restike meso z bobra to len na slovensku to este neprislo davam tomu par rokov a aj na slovensku budeme jest bobra,jazveca,medveda vsetky 3 varianty odporucM keby ti niekto uvaril gulas z jazveca A nepovie co jes tak by si oblizoval misku a by si si myslel ze jes meso z diviaka
tak ako hovori Edu, vytopit mast, skvarky z jazveca su velmi dobre, maso sa da upiect a je to jedle, zvlastna chut, ale da sa to jest a je to vcelku dobre:-) inak psy to nechcu ani nahodou, bocia od toho ako keby bolo jedovate:-) ◄ reagovať
Ako z partie keď sa niekomu podarí uloviť jazveca tak ho upečieme a zjeme.Je to asi dva krát do roka.Raz určite.Kamoš to zvykne pripravovať žial neviem recept.Viem že to dá do pácu na niekolko dní a skladuje v chladničke.Ale je to výborné.Ak zistím ako to robí dám vedieť. ◄ reagovať
ved je kriza treba to zjest:):):):):) ◄ reagovať
Jazveca treba jemne celého vytopiť . Mäso je samozrejme jedlé špecifickej chuti ,ktorú dobrý chuchár vie po zliatí masti dochutiť . Nevypiecť jazveca je veľká škoda . Mäso treba konzumovať po tepelnej úprave . Chutí podobne ako pes ako i jeho sadlo . ◄ reagovať
Ja ak strelím jazveca, masť vytopím a mäso dám jednému pánovi (má reštiku), vraj to napácuje a pripravuje ako delikatesu. Odvtedy si u neho okrem syrovej pizze a halušiek nedávam radšej nič. Pred tým, čo sa týka borsuka, som sa zásadne držal hesla " ...za stálého míchání vylejeme do hajzlu". ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.