dnes je sobota,  21. december 2024,  meniny má Bohdan,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:39,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Čo s jazvečím mäsom? - jazvec konzumácia - diskusia

autor: off sovo51
pridané: 5.9.2012 20:19

Chcel by som sa opýtať čo robiťe s mäsom z jazveca?? Veľa ľudi mi hovorilo aby som to vyhodil , zase veľa ľudi mi hovorilo že to je výborné mäso . Poradťe mi čo stým robíte , poprípade aj nejaký recept napíšte . Ďakujem !

počet zobrazení: 20 020
počet hlasov: 1
okruh tém: voľná diskusia
 

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off Jaruj88, 27.8.2013 o 22:30

Nehovorte ze fuj a potom preco jete diviacie meso ked diviak zerie zdochliny,larvy, a ine cudesne veci ved jazvec tak isto len zerie chrobaky,ovocie,kukuricu, korienky a sem tam aj nejake meso to je to iste ako diviak tak isto aj bobor perfektne meso ved zerie len travu ,koru meso je cisto ako zo srnca v kanade mas v kazdej restike meso z bobra to len na slovensku to este neprislo davam tomu par rokov a aj na slovensku budeme jest bobra,jazveca,medveda vsetky 3 varianty odporucM keby ti niekto uvaril gulas z jazveca A nepovie co jes tak by si oblizoval misku a by si si myslel ze jes meso z diviaka

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-45 z 45 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off motaq, 5.9.2012 o 20:55

tak ako hovori Edu, vytopit mast, skvarky z jazveca su velmi dobre, maso sa da upiect a je to jedle, zvlastna chut, ale da sa to jest a je to vcelku dobre:-) inak psy to nechcu ani nahodou, bocia od toho ako keby bolo jedovate:-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Lycan, 5.9.2012 o 20:52

Ako z partie keď sa niekomu podarí uloviť jazveca tak ho upečieme a zjeme.Je to asi dva krát do roka.Raz určite.Kamoš to zvykne pripravovať žial neviem recept.Viem že to dá do pácu na niekolko dní a skladuje v chladničke.Ale je to výborné.Ak zistím ako to robí dám vedieť. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off lubenko, 5.9.2012 o 20:48

ved je kriza treba to zjest:):):):):) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off Edu, 5.9.2012 o 20:39

Jazveca treba jemne celého vytopiť . Mäso je samozrejme jedlé špecifickej chuti ,ktorú dobrý chuchár vie po zliatí masti dochutiť . Nevypiecť jazveca je veľká škoda . Mäso treba konzumovať po tepelnej úprave . Chutí podobne ako pes ako i jeho sadlo . ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off miso111, 5.9.2012 o 20:39

Ja ak strelím jazveca, masť vytopím a mäso dám jednému pánovi (má reštiku), vraj to napácuje a pripravuje ako delikatesu. Odvtedy si u neho okrem syrovej pizze a halušiek nedávam radšej nič. Pred tým, čo sa týka borsuka, som sa zásadne držal hesla " ...za stálého míchání vylejeme do hajzlu". ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

zobrazené 41-45 z 45 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov