Fotí niekto týmto aparátom ? Má niekto skúsenosti ? Premňa je to dosť neznáma značka....a ako pozerám veľa ľudí snim nefotí.....no skor by som bol zvedavý či ste sa už stretli s HS30....mňa na ňom zaujal ten manuálny zoom,Mpix,rozsah zoomu a samozrejme dizajn.... Aparát je podľa mňa za slušnú cenu takže mám ťažke rozhodovanie medzi P510,SX40 a HS30 ....... (ak niekto pridáva fotky fotené týmto aparátom na LZ tak poprosim napiste do diskusii rád by som videl aké fotky to robí. Ďakujem.
ja mam 4500s ma to rovnake zoom akurat ze na hs30je manualne a ja to mam s tlačidlami su to podobne modely akurad je rozdiel medzi mpx ja mam 14 ale je lacnejši ale inač foty skvelo ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.