Pani mám záujem o puškohĺad do 1000€ vaše skúsenosti a postrehy s praxe. Za vaše rady ďakujem
Zdravím.Tiež uvažujem nad výmenou puškohladu.Do teraz som mal Hakko Winner 6x42 s bodkou.Je to pomerne slušný puškohlad.Bodka je pomerne malá a je odoný na náraz.V horších svetelných podmienkach ale už stráca za konkurenciu.Moji favoriti na novú kúpu su :Zeiss Duralyt 3 - 12 x 50 ,Leupold VX R 3 - 9 x 50 poprípade Delta Titanium 2,5-10x56.Viem že by bolo idealne zobrat Zeiss a mat pokoj na viac rokou,ale všetko dnes určujú peniaze a stým moc neurobíme.Chcel by som sa opýtat na dve veci.U Delty je deklarovaný jej prenos svetla 92 percent,ale neviem ako je n tom Zeiss a Leupold?Kedže chcem puškohlad hlavne na noc,tak by ma zaujímal hlavne tento údaj.A druhá vec čo ma zaujíma je záruka.U Delty 5 niekde 10 rokov.U Leupolda údajne doživotná.To znamená že pri neopravitelnej chybe mi dajú nový?A ako je na tom Zeiss???.Ďakujem za prípadnú odpoveď.
pandur1 v čom spočíva tvoja opatrnosť ? Osobne je to u mňa jednotka v triede do 1000€ odkaz Niet nad pocit modrého znaku zeiss . Farba je tiež výborne esteticky kontrastujúca s čiernou . U mňa nádhera zvonka i z vnútra . ◄ reagovať
do 1000 eur resp. okolo 1000 Eur mas siroky vyber, Leupold VX-3, Docter clasic, meopta, Vixen,Nikon, zeiss Dyralyt ◄ reagovať
do tisíc by som bral Docter Classic 3-12x56 odkaz= alebo duralyt odkaz ◄ reagovať
Uvažuješ veľmi dobre, v tejto cene je už rad dobrých puškohľadov, ale s Duralytom si zároveň kupuješ aj to, čo u iných značiek v tejto cenovej hladine nekúpiš - prestíž značky Zeiss. A teraz môžeš túto večne sa opakujúcu tému vymazať :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.