Zdravím vas jeleniari,môže sa jeleň zmýliť ohľadom počasia? môže začať mrnkať skôr?.dakujem za odpoved.
horar1992,ani ja takže :). čakám a čakám :D nech to chytro príde :) ◄ reagovať
Ouzzo pre mňa jelenia ruja je niečo neopísatelné a nemožem sa toho nasýtit. ◄ reagovať
no takže počul som niečo ale to bolo fakt slabé mrmlanie takže,dakujem za radu :) ◄ reagovať
adamjandel to by bolo asi najlepšie ◄ reagovať
horar najlepšie by bolo keby si mal niekoho čo ti to predvedie.dá sa naučiť aj z dvd ,ale originál je originál... ◄ reagovať
Najlesie DVD: Vydavatelstvo Priroda, Autori: Cervi elaphi a horar1992, Rok vydania 2012 ◄ reagovať
chlapi poradte mi kde by som zohnal niejake dvdčko podla čoho by som sa mohol učit vábit? Dakujem ◄ reagovať
Zmylit sa moze aj horar. Staci ak mu pretoci gazdina kalendar o jeden list... Rano vstane, stres, panika a bezi ruciaci na ruban... ◄ reagovať
jelenia ruja začne vtedy,keď budú jelenice rujné,teda všetko sa odvíja od jeleníc,môže byť akékoľvek počasie zima,hmly atď.keď sú raz není jelenice rujné,nepomôže nič.a to čo si počul nemá nič spoločné s rujou slabé zamrmlanie nič nie je.alebo ako hovorím jelenica.. ◄ reagovať
ked ho bude svrbiet tak može :-) ◄ reagovať
:))))že podla kalendára :) ◄ reagovať
nie! Jelen sa riadi vylucne podla kalendara!!! ◄ reagovať
podla toho čo považuješ za skôr.teraz pochybujem žeby jeleň začal už -to mohla skôr pravdepodobne spraviť jelenica.videl si žeby to bol jeleň alebo si len počul? ◄ reagovať
ako mysliš,že zmýlit podla počasia? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.