Dobry deň kolegovia.Chcem kupit novy puskohlad s parametrami 3-12/56 s osvetlenym bodom alebo osnovou. Zvazoval som Zeiss alebo Docter, z lacnejsich Nikon Monarch alebo Delta optic. Vedel by mi niekto poslat odporucanie? Priznam sa nemam ziadne informacie o tychto puskohladoch okrem net a v mojom okoli niet kompetentneho cloveka soskusenostami, ktory by vedel poradit. Prijmem doporucenie aj an ine znacky ak su overene v praxi. Dakujem.
Skus si pozriet I.O.R. (odkaz) a ked ta oslovi, tak si o nom pozri aj nieco v slovencine ( odkaz ) a ozvi sa predajcovi. Nie je to taka znama znacka ako Zeiss, Docter a Swarovski, ale vyrovna sa im (nenapisem predbehne aby ma neukamenovali). ◄ reagovať
Carl zeiss hrá vo svete puškohľadov roky prvé husle sekunduje mu už iba swarovski . Docter je fabrika bývalel Carl zeiss Jena AG . Robia tiež kvalitnú optiku . Samozrejme z zeissom nemá táto značka nič spoločné . Komplet Carl zeiss ukradli Nemcom po vojne Rusi a zabavili všetky plány ako vojnovú korisť ukradli všetko do ruska kde ako vždy staticky profitovali z nakradnutého ešte celé roky odkaz . Tak ako vždy Rusi vždy všetko kradli alebo kopírovali vývoj pokulhával. Počnúc kalašnikovom a končiac optikou . Carl zeiss ponúka duralyt veľmi dobrý pomer kvality a ceny . Takže možno tadiaľ vedie cesta . ◄ reagovať
Priatelu na lavej strane je vyhladavac tém zadaj si tam to co potrebujes vyhladat a tuto duplicitnu tému vymaž. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.