Zdravím Vás přátelé,
Dlouhou dobu jsem přemýšlel nad vytvořením statistiky, která by se týkala dlouhých loveckých zbraní a loveckého střeliva. Konečně jsem se k tomu odhodlal a vytvořil jednoduchý formulář. Anketa je zcela anonymní a nezabere více než 10 minut.
Anketa je přístupná na následující adrese (Odkaz je potřeba zkopírovat a vložit manuálně, nedaří se mi vložit přímý odkaz):
docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRmM0hoZHd2WHRmc25JTThYREhrWnc6MQ
Doufám, že se zde najde pár "odvážlivců", kteří "odškrtají" pár políček na formuláři. Pokud bude zájem, tak po shromáždění většího počtu vzorků vyvěsím výsledky a poté můžeme hodnotit nejrůznější závislosti.
Anketu dělám z vlastního zájmu o danou problematiku.
Pokud máte nějaké dotazy či připomínky, rád je vyslechnu.
Všem děkuji!
Rudo u teba je to predsa jasné ani to nevyplňuj...:O) ◄ reagovať
Snad to bude fungovat! Odkaz: odkaz ◄ reagovať
Snažím se dostat do toho Tvého formuláře ale marně ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.