Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Vybijanie zbrane - diskusia

autor: off borgeo
pridané: 2.8.2012 15:02

Zaujimalo by ma, ako a ci vobec po vycisteni zbrane uvolnujete spustovy mechanizmus na zbrani (napr. pomocou vybijacich nabojnic alebo inak) a tak ju odkladate do skrine, alebo ju jednoducho vycvaknete na prazdno, alebo ju odkladate s natiahnutym spustovym mechanizmom - samozrejme bez ostreho naboja. Jedna sa mi o to, ci sa pruzina v zbrani "neunavi", resp. nezoslabne, ak spustovy mechanizmus zostane dlhsi cas (tyzdne, prip. mesiace) natiahnuty. Jak pri gulovnici, tak pri brokovnici.

počet zobrazení: 7 628
počet hlasov: 0
okruh tém: zbrane

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-47 z 47 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Adam321, 2.8.2012 o 20:32

presne ako povedal Edu a Orol. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pepies, 2.8.2012 o 19:52

Kup si Blasera a mas po probleme... ◄ reagovať

off orol, 2.8.2012 o 18:20

Vytiahnutý záver z flinty drž pevne ľavou rukou a pravou otoč kľuku záveru doprava - takto by mal byť podľa mňa záver "spustený". P.s- keď ho budeš dávať znovu do flinty, tak podobne len dáš kľučku doľava (napneš). ◄ reagovať

off Lycan, 2.8.2012 o 17:34

Na ZKK-čke som zvykol tak že som držal spúšť a zatvoril záver.Na marlin-e držím spúšť a spúšťam kohútik.Na brokačke tak ako píše Edu. ◄ reagovať

off borgeo, 2.8.2012 o 17:17

OK, a ako je to pri gulovnici? nie je mi uplne jasne, ci pri vytiahnutom zavere zostane natiahnuta pruzina, alebo sa pruzina natahuje az pri potlaceni paky zaveru dopredu a dole. Vdaka. ◄ reagovať

off ANDELIK, 2.8.2012 o 17:05

Edu presne tak ako rozpravas ◄ reagovať

off Edu, 2.8.2012 o 15:47

Kto nevlastní Gb ZH a má logické myslenie zbaň odkladá vždy s nenatiahnutým úderníkom . Stlačí sa spúšť a zbraň sa zatvorí . Netreba žiadne nábojnice ani nič podobné . ◄ reagovať

zobrazené 41-47 z 47 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk