Čo vravíte na tieto kalibre?
Pandúr - áno, myslel som to KJG... :- ) ◄ reagovať
vobec, trocha recesie nezaskodi :-))) ◄ reagovať
Ríšo píšeš ako žandár vybrané slová su ti neni svaté... ◄ reagovať
neverím, šak v afrike až tak neprší :-)))) ◄ reagovať
Dede nakoľko KJG vzniklo v afrike tak asi áno treba vyskúšat. ◄ reagovať
dede mislýš toto KJG odkaz , lebo to je ja som teraz kupoval a som spokojní :-) ◄ reagovať
Pepies , poraď mi, KJG je dpbrá voľba ? ◄ reagovať
Ako zakladať diskusiu. Chcel by som poprosiť všetkých pred založením diskusie prosím využite vyhľadávač diskusií v menu diskusia vľavo hore. Skúste sa pozrieť či tu už podobná téma náhodou nie je. Ak je, zapojte sa príspevkom do existujúcej diskusie a nevytvárajte ďalšiu rovnakú. Taktiež chcem poprosiť, pri zakladaní témy zvoľte vhodný názov. Vyhnite sa neurčitým názvom typu "chcem poradiť". Nech je každému hneď z názvu jasné o akú diskusiu ide. Diskusné témy s neurčitým názvom budú vymazané. Ďakujem za pochopenie.Odkaz bol skopírovaný od Admin Rada ako pridať správne www odkaz do diskusie: Je potrebné PRED a ZA odkazom dať medzeru! ◄ reagovať
aky je rozdiel medzi 8x57 JS a 8x57 JRS ◄ reagovať
Oba sú velmi podobné . Nevidím v nich žiaden rozdiel . Téma tu už bola .Osobne by som sa rozhodol pre 7x64 .ale 8x57 js nie je o nič horšia ani lepšia . ◄ reagovať
Poprosím Ťa, prejdi si Fórum tejto web. stránky a potom otovr rep. vytvor tému. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.