Vie mi niekto povedat, alebo poradit , kde by som mohol kupit lucik na iž-18 MH,moj povodny je viac krat polamany.
Máš pravdu , ale nie s oceľovým lúčikom :-), neboj,tu si neham a nepredam. ◄ reagovať
Drahá IŽ ka veru, keď človek kúpi novú za 150 - 180 euro. ◄ reagovať
uz je to hotove....ako nove a ocelove, no stalo to 60 eur ◄ reagovať
Dal som to prave urobit puškarovi a je....bude to ocelove-paradne...a dalšich 100rokov vydrži :-) ◄ reagovať
Daj si to niekomu vyrobiť. Zručný strojár to musí mať za hodinu hotové počierniš a je to. Veď to nemusíš mať z duralu stačí dvojka plech a máš po problémoch. ◄ reagovať
Volal som mu....iba mi povedal ,že to mal niekedy,kolko to stalo...a dalej sa moc k tomu nevyjadril,že by mi s tym nejako pomohol.... ◄ reagovať
Pomohlo by mi aj keby niekto mal alebo by vedel o niekom ,kto ma aj nefunkčny IŽ a predal by to...pripadne nejaky link alebo kontakt na niekoho...je to vec ktora stoji nova okolo 10 EUR. ◄ reagovať
skús Jáger -Jaroslav Mráz polovníctvo šurany 0905 616251 ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.