co mi skor odporucite na fotografovanie zveri čo sa hlavne tyka kvality fotografie
Teraz sa objavil 18-300mm ,čo je si myslim dobrá vec do prírody,hlavne pre človeka čo nefotí profi triedu .nemusi stale menit objektívy a to je velka výhoda aj ked to bude isto niečim vykupene.Kamarát má 70-200 f2,8 +2TC na Nikone 7000 a vraj to fotí velmi slušne.Bohužial ešte som ho nemal osobne v rukách.Ale je to už iná cenová relácia ako chce Pjedro18. ◄ reagovať
mincol ak to nie je tajné ktoré sú to tie zaujímavé objektívy od nikonu pre fotenie prírody? ◄ reagovať
Ozaj neviem prečo sa tu každá debata zvrhne na doťahovanie o tom či je lepší canon alebo nikon... A pritom otázka sa toho netýkala.ja mám canon ale kamarátov nikoňákov a fotí im to pekne a nikon v poslednej dobe púšťa na trh hodne zaujmavé objektívy,takže možno príde čoskoro aj dáka dostupná 400tovka.Zatial by som ti odporučil tú 70-300. ◄ reagovať
nemam tolko obličiek :D a ani zalozenie domu by asi nestačilo :DD ◄ reagovať
No vidíš,to je stroj a ešte objektív ,potom hlavne vela zvierat za dobrého svetla a je to :-) ◄ reagovať
na lejcu z radostou :D odkaz to sa zhodneme (: ◄ reagovať
lubo125,pozeral som tú fotku aj na vivo,farba je rovnaká len fotka je vačšia,ale ja ta nechcem kritizovat,mne je to jedno,len som chcel poukázat na to že každý foták má svoje ++++ aj ---- a odpovedam človeku na to čo sa pýta a nie od veci ako ty,ak chce vediet ktorý z dvojice je lepší tak mu to napíšem,to môžem aj ja tebe napísat.zahod ten cano a kúp si Leicu. ◄ reagovať
LeTuCeR,máš super foták,objektív,len foto žiadne,tak môžeš radit vieš komu :-))) ◄ reagovať
357AS fotka bola nasnimana 20 minut pred vychodom slnka a nie na prave poludnie, čize preto su tam take farby ake tam v skutočnosti boli... neviem aky maš monitor ale mne to na mojom skalibrovanom grafickom monitore ukazuje uplne normalne farby na tu situaiu takze tuto narazku uz uplne nechapem ◄ reagovať
357AS... fotka ID: 171618 Je omnoho kvalitnejšia aj farby sú nádherné ,až na tie neostré hlavy :D Pjedro18 aj keď kúpiš niečo ako Sigma ,alebo Nikon 70-300 tak časom budeš chcieť viac a na Nikone zbytočne prerobíš prejdi na Canon došpor a kúp niečo s 400vkovim ohniskom ako 100-400 ,alebo 400 5.6 ...týmto nevravím ,že nikon je zlý ,len ťa to bude menej stáť ! ale pre začiatok Ani tá sigma 120-400 by nebola zlá