dobry den ,chcem vas poprosit ci neviete poradit moznost zakupenia rydiel sluziacich na rezanie rybin , kedysi som to objednal z USA ale bohuzial to nechcu uz zasielat a nechce sa mi verit ze by nikto takuto vec nevyrabal na euroskom kontinente , puskarov a pazbarov ako maku ale dako rydiel nieto, poprosim vas ak by niekto vedel v tomto ohlade cokolvek poradit , okrem teda znacky GUNLINE a alebo stranku RYBINA.com to oboje je nefunkcne , za akukolvek vasu radu vopred dakujem
ahoj mirek. neviem ci si rozumieme. odkazy nizsie su na rybiny nie na rytiny ak sa zaujimas o rybiny tak nizsie je odkaz ale si daj na ebay checkering tools tod vsjo ◄ reagovať
chcel by som sa spýtať - čavte ma tu niekto rytinu na blaser r8 alebo na inej zbraňí poprosím aké možete poslať aj fotky ale pýtam sa preto lebo kto robí rytinu na blasera alebo na nieku inú zbraň žeby som dakedy si mohol dať vyrezať ? žeby bolo to to iste zviera z ľava aj z prava ..... ? ◄ reagovať
facebook, Bazar loveckých zbraní, střeliva a příslušenství, Vojtěch Peterka. ◄ reagovať
Ahojte, ja som objednal cez ebay pred vianocami. uz som stihol tri pazby zrenovat. sice som musel zaplatit clo ale da sa. kupil som 7dielnu sadu 18tku, treba to ale najskor trocha nacvicit. ◄ reagovať
ahojte je rok 2014 a ešte stale nie su v europe v ponuke? skušal som si ich sam vyrabat no nesplnilo to moje požiadavky ak by niekto o niečom vedel dajte vediet dakujem ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Dlatka na rybiny - pazba (autor: robo123).
majko82 Ano bezproblemov poslu pri kupe nat 1500 dolarov ja som komunikoval stou firmou, v minulosti mi ich aj zaslali to je 7rokov dozadu ale teraz solo sadu neposlu uz, a nehovoriac o nahradnych britoch , je tam moznost ze ich niekto za vas objedna v USA a on vam ich sem posle ale ina moznost nieje je asi mesiac do zadu co mi odpovedal priamo vyrobca ◄ reagovať
Pozri odkaz, zberateľstvo, staré zbrane, tam som videl dve ponuky na tieto nástroje. ◄ reagovať
kamarát kúpil z USA a bez problémov , tiež nevedel nič zohnať v EU ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.