Zdravim.
Ake reflexne oblečenie použivaťe na spoločne polovačky a do pohonu ?
Jozefff, v dnešnej dobe je už taký výber, že sa ťažko radí. Záleží to od Tvojho vkusu a peňaženky. Z môjho pohľadu musí toto oblečenie spĺňať tri základné požiadavky: 1. Nepremokavosť (najlepší je goretex, ale sú aj iné materiály dobrej kvality). 2. Odolnosť voči mechanickému poškodeniu. 3. Čo možno najnižšia hmotnosť. Teraz si len sadnúť k PC a využiť pána Googla! ◄ reagovať
Mam zaujem o kupu reflexnej bundy do pohonu.....vie niekto odporucit???? Dakujem ◄ reagovať
Nikoho neodrádzam, každý nech si kúpi čo chce. Len vravím, že ja som neprepichol ani tie lacnejšie a úplne postačujú. A ver mi že ich využívam často. ◄ reagovať
marin ten kto robí za sezónu niekoľko desiatok spoločných+dohladávky a má sa trochu rád tak si tie protiprepichové nohavice kúpi (píšeš o cene 400-500 tak predpokladám že píšeš o nich) ◄ reagovať
Loni jsem odzkoušel obyčejnou Softshellová bundu a paráda nepařím se v tom a bodláky nebo šípky to netrhají odkaz ◄ reagovať
Osobne používam bundu od Swedteamu. Bez problémov aj v zlom počasí, materiál a funkčnosť plne adekvátne cene,dostatok vreciek(mobil,vysielačka,GPS,cigarety,kľúče...)Absolútna spokojnosť ! Čo sa týka nohavíc je na trhu viac kvalitných, ale osobne si myslím,že cena niektorých modelov je absurdne prehnaná. Ja používam značku Hard, alebo Hubertus - koža.Nohavice drahšie ako 150 E sú podľa mňa prehnaný komfort. Neverím že budú mať dlhšiu životnosť a funkčnosť. Dať za nohavice 400 - 500 E je hlúposť.Samozrejme ak ich niekto oblečie raz do roka tak ho aj prežijú a budú predmetom dedičského konania. ◄ reagovať
odkaz mate s ňou nejake skusenosti? Popripade poradte nejaku inu kvalitnu bundu do pohonu. ◄ reagovať
Zdravím Vás. Ja už 2 roky používam od Verney Carron nohavice. Super pomer cena, kvalita a odolnosť. Chodím po malinčí a trnkách ako psovod 5-7 krát do roka. Tu je obrázok ◄ reagovať
priedyšné s exponovanými časťami vylepšenými kevlarom ◄ reagovať
Oblecenie do pohonu ako vodic - Ahojte, chcem sa spytat ake oblecenie pouzivate do pohonu ku psovi? Nakolko treba mat stale vrecka naviac, aby bola vzdusna a lahka a samozrejme velmi pevna. Poradte bundy alebo vesty. Dakujem ◄ reagovať
mne sa osvedčilo toto:nepremokave oblečenie ◄ reagovať
Nohavice do pohonu s membránou a pevným materiálom proti roztrhnutiu nie reflexné ale zelené.. do 150eur .. Vaše skuśenosti ? ◄ reagovať
Len ja hladam skor bundu ale u nas to ešte nieje tak moc rozširene..škoda ◄ reagovať
Edu a prave preto hladam niečo ine napriklad toto 20dolarov aj z cestou odkaz ◄ reagovať
vkusne to veľmi neni to je fakt ◄ reagovať
Edu ved toto ja viem že je to male spratne a učinne ale mne sa to osobne nepači.Jak cestar.. ◄ reagovať
jozef nie je to páska je to reflexná vesta do auta . Malá skladná ľahka . ◄ reagovať
osobne odporúčam toto hubertus-bunda-obojstranna , je teplá , vzdušná a reflexná strana je z materialu niečo ako teflon , nechytá sa nato malinčie , bodliaky a tak , do pohonu ideálne ◄ reagovať
Ja mám tú istú ako písal "nivo" a som úplne spokojný. ◄ reagovať
My sme asi pred ôsmimi rokmi každému členovi zakúpili reflexnú vestu.(ako do auta).Niektorí ich stále majú.Kto zodral vymenil. ◄ reagovať
Edu kvoli paske za 99centov som nezakladal temu zaujmaju ma bundy,pačia sa mi od sweadteamu no ak niekto použiva niečo ine budem rad ak da nejaky link. ◄ reagovať
zdravím Vás, ja používam na spoločné poľovačky a tiež na dohľadávky túto bundu odkaz . Mám ich pár na predaj, ak by mal niekto záujem. ◄ reagovať
V pohone som síce nebol už veľa rokov tak si vystačím s pasikom na klobúku ktorý je originál z jednej strany oranž + reflex pásika ked sa otočí je zelený . Reflexne pasiky má i odev od sweadteamu stačí iba otvoriť zips a pasiky su tam schované . Na poľovačku do pohonu postačí reflexna vesta v Rakúsku som také videl po 99 centov v puzdre velkosti zapaliek . Určite prežije sezonu aj viacero sezon . Za euro je to vybavené :-D ◄ reagovať
Já mám tuto,a je celkem dobrá. ◄ reagovať
čo poviete na tuto bundu nema ju nahodou niekto ? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.