V akomsi časopise som videl foto čiernych srncov- nie som si istý, ale mám pocit, že to bol článok z Čiech, ale nevenoval som mu vtedy pozornosť a potom som sa už k tomu nedostal.. Videl u nás už niekto takého?
Aktuálny príklad zo spomenutého Nemecka...odkaz ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od shoogo, 15.3.2018 o 12:27 :
Sorry... nepozrel som si dátum kedy to bolo pridane.. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od milos1milos, 15.3.2018 o 9:08 :
mozno v roku 2016 ked bol ten odkaz pridany sa otvorit dal ;-) ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od majochalani, 16.8.2016 o 16:48 :
Na čo tu dávaš odkaz keď sa nedá otvoriť... ◄ reagovať
V posledných dňoch som videl 3x srnca so zimnou srsťou, ktorý nemal biele, ale čierne zrkadlo. Spočiatku som si myslel, vzhľadom na veľkú vzdialenosť, že ho má od čohosi špinavé, ale včera som ho videl na 70m za bieleho dňa. Má ho naozaj čierne a dokonca aj nohy. Nie je to ten srnec, ktorého som videl pred 2 rokmi v máji ( mal letnú srsť, nie zimnú, bol to 4-5 ročný srnec ) a ktorý ma inšpiroval k založeniu tejto diskusie. Tento srnček je mladý- max. 2-3 ročný a zdržiava sa v lokalite o jeden pahorok ďalej- žeby potomok? Som zvedavý, akej farby nahodí letnú srsť. ◄ reagovať
černý srnec je na území západní evropy né zcela běžný ale ojediněle tam jsou zastoupeni.....není to jiný druh pouze pigment srsti se liší, jde o zimní srst která s po přebarvení do letní změní v sytě tmavě hnědou..... ◄ reagovať
Tak ako píše Finďula . Taktiež o čiernom sfarbení sa dočítame v knihe Lov srnca vábením od Gert G. von Harling. ◄ reagovať
Viděl jsem několik černých srnců od Hamburku.Je to tam běžná záležitost.Němec co jsem u něj bydlel jich měl vypreparovaných asi pět ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.