Máte niekto novšiu verziu Quickloadu ako V3,3
Reakcia na príspevok od Hirko2, 12.4.2018 o 16:01 :
S Quickload programom je treba vediet narabat, potrebne vediet kompletne parametre ktore ovplivnuju konecne vysledky, inak to je niekedy aj nebespecne ked sa niekto v tom dostatocne nevyzna.....napr. tuna udana hodnota vyhorenia prachu (100%) moze byt nebespecna,totiz je dolezite si uvedomit ze strela sa pohybuje v hlavni pod tlakom horiaceho prachu,ako nahle prach vyhori pred casom kedy strela opusi hlaven tlak drasticky pada, vznika odporovy tlak medzi hlavnou a strelou v ktorom pripade sa strela pohybuje len pod vplyvom jej zotrvacnosti,cize jej rychlost zacina spomalovat co totalne ovplyvnuje vysledky vonkajsej balistiky! Tato ciastka danych parametrov prave tuna preukazuje ze dany druh prachu nie je doporuceny
(a pri najmensom idealny) pri pouziti v kombinacii kalibru, vahy strely a vobec celej zostavy...to povedane quickload nie je len jednoduchy navod na prebijanie ale kompletny program na riesenie streliva kde je dolezite ulozit vsetky potrebne udaje,a hlavne si vsimat vplyv a udaje z programu jednak pre optimalnu balistiku a smozrejme bespecnost streliva...takze opatrne!!!! ◄ reagovať
no neviem či je toto úplne dobrá cesta zobrať čo je ... bude ťa to stáť čas a peniaze než to odladíš a čo potom začneš zase odznova ? ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od pepies, 20.4.2018 o 15:52 :
Áno máš pravdu, ja viem, že to nie je úplne to čo by tam malo byť, ale nemal som na výber. Toto bol najvhodnejší prach čo akurát predajca mal na sklade, jednoducho zobral som to čo bolo. ◄ reagovať
Petajko neviem preco chces použiť RS 40 co je určená hlavne pre 223 rem určite aj 308w ale pod lahku cca 8g strelu. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Hirko2, 12.4.2018 o 16:01 :
Ďakujem veľmi pekne ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od PETAJKO, 9.4.2018 o 14:37 :
Ahoj 39,5grs - 91,4% plnenie, 100% vyhorenie, V0 - 780m/s, Energia 0 - 3552 joule ◄ reagovať
A zabudol som kaliber 308 win :) ◄ reagovať
Ahojte priatelia, chcel by som Vás poprosiť o službičku tí ktorí máte program QuickLoad, mohli by ste mi pozrieť maximálnu navážku prachu Reload Swiss RS40 pre strelu Hornady SST 11,7g/180grn, puška ČZ, hlaveň 560mm. Ďakujem veľmi pekne ◄ reagovať
Rimo, ako pozerám na nicky, tak to bude na 101% niečo na prebíjanie :-)))) ◄ reagovať
Zdravim Vas pani, ospravedlnte moju nevedomost ale co to ten quickload vlastne je a naco sa pouziva? ◄ reagovať
ja ho nepredávam a kúpil si dobre. ◄ reagovať
Sako 80 ,u Teba v E-shope ,koľko stojí???? 3.7 mi v piatok prišla od Helmuta Brömela za 150 EUR vrátane poštovného. Dobre som kúpil? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.