zubna ambulancia klinika
dnes je piatok,  25. apríl 2025,  meniny má Marek,  spln: 12. máj 2025,  dnes východ slnka: 04:39,  dnes západ slnka: 18:48
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

gulova kozlica - diskusia

autor: off lacis16
pridané: 5.5.2012 13:19

poprosil by som az vlastni niekto z vas gul.kozlicu znacky betinsoli ,fabarm cz,haenel alebo podobne aby mi opýsali vlastnosti tychto zbraní a skusenosti s nimi spojené ,,,POPROSíM len tých co gulovú kozlicu ozaj mali alebo maju vo vlstnictve .tý ktorý ste ju nikdy nevlastnili nepiste mi prosim vase mudre znalosti ohladne zbrani´´...........Dakujem LOVU ZDAR

počet zobrazení: 15 130
počet hlasov: 0
okruh tém: zbrane

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off steyr, 7.11.2012 o 10:27

jaaaj, tak to pardón, mal som BS 9,3x74R/9,3x74R, s perfektným sústrelom 4cm na 100m, niekto jej vyčíta váhu no mne sa z taťších zbraní strieľa i mieri lepšie, myslím, že to je logické, a váhu si myslím že pri gul. kozlici hodnotiť netreba ako negatívnu vlastnosť, lebo to nie je zbraň na dlhé pochôdzky, teraz banujem, že som ju predal a chcem ju znova, chcelo by to trochu špecifikovať otázku, lebo nie je moc jasná..., keď som si to poriadne prečítal tak som si všimol aj gramatický skvost: ...aby mi OPÝSALI vlastnosti...:)

dať hlas príspevku | počet hlasov: 19

flinty.sk

komentáre

zoradiť

reklama

www.LUK.sk