Heming hunting
dnes je streda,  27. november 2024,  meniny má Milan,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:16,  dnes západ slnka: 15:51
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Nikon colpix 510 - diskusia

autor: off orim
pridané: 1.4.2012 14:40

Má niekto skusenosti s týmto foťákom?

počet zobrazení: 2 287
počet hlasov: 0

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
off martin9113, 9.7.2012 o 12:47

mal som moznost pouzivat tento fotacik. za dobreho svetla podava uspokojive vysledky. ale ako pise edu pri maximalnom zoooome necakaj zazraky. ale na bezne fotenie postaci ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 9.7.2012 o 12:40

fotoaparát vypadá byt slušný . Jeho zvečšenie alebo približenie je 20 X Žiaden zoom 42 sa nekoná . Iba marketingový ťah . 20 x zoom optický je podla mna už nepoužitelný z ruky a optických chýb bude tolko ,že na ten plný zoom rýchlo zabudneš . Inak určite dostačujúca kvalitá mašinka . ◄ reagovať

on Martin208, 9.7.2012 o 12:27

mam ho asi mesiac a som spokojny fotky robí pekné mozme sa stretnut na sunave pozriete si ho vyskusate a uvidite :) ◄ reagovať

off M-Turjak, 1.5.2012 o 17:20

Ja tiež niesom odborník... ja mám Canon EOS 600D a ten je podľa mňa dosť dobrý v hocijakej situácii.. kúpim ešte lepší objektív a bude to super... ak je veľa peňazí tak by som šiel do DSLR (digitálnych zrkadloviek) ◄ reagovať

off pandur1, 30.4.2012 o 12:39

Ja nie som nejaký foto odborník, ja len píšem z vlastnej skúsenosti, mám doma dva kompakty Fuji (nový) clona 3,2 a olympus (asi 8 ročný) clona 2,8 a ten starší robí o poznanie lepšie fotky pri horšom svetle. Ostatné parametre na porovnanie týchto dvoch fotoaparátov nechám na väčších odborníkoch ako som ja. ◄ reagovať

off M-Turjak, 30.4.2012 o 8:54

tie foťáky som dal do pomeru Nikon:Panasonic a bolo tam pár dôležitých bodov, kvôli ktorým vyhral panasonic... ale všetko záleží od peňazí ktoré máš našetrené :) ◄ reagovať

off pandur1, 29.4.2012 o 18:36

Ja by som radšej zobral toto odkaz , objektív leica a a čo je lepšie oproti nikonu má clonu 2,8. Na veľký zoom nepozeraj, kľudne stačí 15x. ◄ reagovať

off M-Turjak, 29.4.2012 o 17:09

Nemám s ním priamo skúsenosti ale rozmýšľal som nad ním keď som si ja kupoval foťák takže ho trošku poznám :)... je kompaktný foťák, radí sa do kategórie ultrazoomových (má 36 zoom) len pri vyššom zoome ako 18 je už dobré mať statív,pri šere alebo tme sa s ním nedajú urobiť moc pekné fotky, má výklopný displej čo je veľké plus... atď ak sa nevieš rozhodnúť medzi nejakými foťákmi skús pozrieť túto stránku aj ja som sa podľa nej rozhodol odkaz ◄ reagovať

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov