poraďte jaky puškohled stěch dvou vybrat,proč popřipadě vaše skušenosti stouto optikou? děkuji kolegove za radu popřipadě poraďte i něco jineho v teteto cenove relaci.chci puškohled ktery mě nesklame a vydrži semnou dlouhe roky a pujde snim lovit i za šera a vnoci.
motaq: A to máš nějak potvrzené ? Měl sem zato že je tam pouze jiná osnova a jiné zapínání bodu. ◄ reagovať
Motaq, co sa tyka modelov,, classic" od doctera, je tam pouzita ina optika ako pri modeloch (basic a unipoint)? ◄ reagovať
motaq dakujem za info. Kahlese mam 2 pokial je to podobne tak to bude OK. ◄ reagovať
Myslím, že je to Classic. ◄ reagovať
Lovec84 basic je velmi dobra optika, skla rovnako ako unipoint len zmenili zapinanie bodu, system ako kahles. Osnova v 1. Obr rovine takze krizsa meni bod nie... ◄ reagovať
Patrac00 aky model? Ja uvazujem o basic 3-12x56. ◄ reagovať
Mám ho s tenkým krížom a svetelným bodom, hrúbka kríža sa nemení. ◄ reagovať
Jedine co ma trocha od docter-a odradza je osnova. ◄ reagovať
Mám už pár rokov Docter 3-12x56 na 3006-ke. V danej cenovej hladine asi najlepší pomer cena/výkon. ◄ reagovať
Co pani nikto nic? Ziadne poznatky? Hlavne o tom Doctere? ◄ reagovať
Ahoj lovec84. Ak by si chcel ten zeiss mam ak by si sa chcel pozriet ◄ reagovať
Zdravim pani chcel by som sa spytat ohladom nejakeho porovnania medzi zeiss conquest dl 3-12x50 a docter basic 3-12x56 Je mi jasne ze ten docter je 56 a zeiss 50. Zaujimala by ma hlavne kvalita mechaniky intenzita a velkost svetelneho bodu, kvalita obrazu a vernost farieb. ◄ reagovať
pandur1:ake mas s nim skusenosti ako dlho ho mas ja som sa bal do toho ist koli tomu ze je z madarska ale rad si necham poradit od niekoho co ho vlastni ... ◄ reagovať
suhlasim s kuba12,,,, mal sommraz na polovacke puskohlad 2-8x42 duralyt a svetelnost sme provnavali s 2-8x42meopta a otvorene poviem ze by som to nekupil svetelnost nebola zla ale za 1000 jesto omnoho lepsie puskohlady ◄ reagovať
tak vam chci poděkovat nakonec jsem si koupil docter 3-12x56 s bodem a jsem spokojeny snad jsem si koupil a vybral dobře. ◄ reagovať
3-12x50 s bodem... nevlastním ho, díval jsem se s ním, světelnost je v pohode ale od distributora v CR vim ze mechanika stoji za prd a ze je to krok vedle od Zeisu ◄ reagovať
kubo, napíš aj aké skúsenosti máš s duralytom a akým ◄ reagovať
Pravda je taková že Duralyt stojí kvalitou za hovno! Cena je ve velké většině případů nejlepší měřítko kvality. Ať se vám to líbí nebo ne .... Docter je jasná volba :-) z vlastní zkušenosti ◄ reagovať
presne :-) a to nemá nič spoločné s kvalitou, to máš to isté ako keby sa Ti páčil VW Golf a nekúpiš si ho len preto, že ho vyrobili na Slovensku :-) ◄ reagovať
Pretože je tam lacnejšia pracovná sila? :-) ◄ reagovať
lacis16 ja ten maďarský S&B vlastním a ver tomu, že je to tá istá kvalita ako keby bol vyrobený v nemecku. Vieš prečo je tam taký cenový rozdiel? ◄ reagovať
ja by som siel skor do docter ako do tohto s@b tie su vyrabane v madarsku a ked mam dat za nemecky puskohlad 1000eur tak nech je ozaj nemecky a kvalitny... ◄ reagovať
ani jednym s tychto puskohladov neurobis chybu. 8x56 bude mat lepsiu svetelnost ako 50, a ak ti neprekaza fixne zvacsenie tak ten docter ti hlavne v noci posluzi lepsie...ak ocenis a vyuzijes variabil tak aj ten duralit ta nesklame....zvazil by som este moznost odkaz, pripadne ak variabil a 56 tak odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.