M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  6. marec 2025,  meniny má Radoslav/Radoslava,  spln: 14. marec 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 17:35
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Zaujímavé miesta - diskusia

pridané: 27.3.2012 13:22

Dnes som bol hlboko v Hriňovských horách

Veľmi ma pobúrilo to aké smetisko som tam našiel

Teraz by som vás chcel poprosiť o radu čo v tomto prípade robiť polícia nekoná a odpratávanie nepomáha,smeti sa hromadia zo dňa na deň.

počet zobrazení: 2 384
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
off matomatozhrinovej, 27.2.2013 o 15:20

vyborne pa33ck podarilo sa ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off matomatozhrinovej, 20.11.2012 o 16:36

pa33ck mas pravdu to je velmi dobri napad viskusam to ◄ reagovať

off Pa33ck, 18.11.2012 o 17:07

Ja som to spravil po svojom.Pri vstupe do revíru sa začal hromadiť komunálny odpad,deň čo deň.Ja som sa začal bŕľať v odpadkoch a čo čert nechcel našiel som pôvodcu.Hneď na druhý deň som napísal podnet a dal som ho na životné.Tý sa tam vybrali a blbec ktorý tam sypal odpad bol odhalený.Dostal pokutu,musel to na vlasné náklady odstrániť.A teraz pozor!Bol to člen nášho združenia!Bolo to pekné gesto,nemyslíte?No čo by ste s podobným človeko spravili Vy? ◄ reagovať

off matomatozhrinovej, 18.11.2012 o 11:22

neviem naco to robia ako keby nemali koše ◄ reagovať

off matomatozhrinovej, 24.7.2012 o 19:47

takto nasi dementori su vinaliezavi toto je ich postup 1.-vytipuju si miesta skade vidno dobre skládku 2.-nájdu fotopasce 3.-prikryju ich kusom látky,alebo rozbijú 4.-vysipú smeti a idú domov ◄ reagovať

off duso2, 10.6.2012 o 16:37

toto je fenomen tohto bordelarskeho naroda.Az srdce ide zaplakat,ked clovek vidi navozeny bordel v prirode,PET flase ktore tam ostanu na veky vekov. My sme tiez skusali fotopasce na tieto hyeny,ale nie vzdy sa podari kvalitny zaber.Fotopasca ma nic moc objektiv, uhol zaberu dosah atd.Nehovoriac o foteni v noci a zalostnych 20m dosahu.Ja mam specialny Sw na digital fotak,ktory automaticky foti,ked zdetekuje pohyb na scene,problem je vydrz baterii,kedze fotak musi analyzovat neustale obraz.Neni to ako jednoduche PIRko na fotopasci.Je to tazke chytat takychto hajzlov,ludia su navyse lahostajni,nikto nic nevidi,netrapi sa o taketo problemy.A likvidacia odpadu obcou,ktora krka a nema peniaze?Neviem ci takato povinost sa vztahuje na extravilian ◄ reagovať

off matomatozhrinovej, 10.6.2012 o 12:04

pre atenu smerom na detvu :D ◄ reagovať

off matomatozhrinovej, 10.6.2012 o 12:03

borza222 u nas to nepomaha mam tak nakvackanich 7 fotopasci ale nepomohlo ◄ reagovať

off borza222, 3.5.2012 o 16:22

Ja na takéto podobné účely používam odkaz, nastavím si na 12 mpix a potom už ŠPZ auta nie je problém prečítať. Nepoužívam to ako dôkazový materiál, ale pomohlo mi to objasniť zopár vecí. ◄ reagovať

off Edu, 3.5.2012 o 16:13

Čierne skládky by mala na jej náklady odstranit obec. Najhoršie je že ked sa niekde začnú hromadiť smeti pôsobí to ako magnet a hneď skrsne veľa ludom myšlienka ,že keď ich tam je tolko tie jeho sa už zmestia . Tiež bojujeme s týmto neduhom . Organizujú sa brigády a svoju ruku k dielu dáva i štátna ochrana prírody . Zatiaľ nám to funguje . Osadenie fotopasce by tiež vyriešilo špz auta ktoré smeti privezie . ◄ reagovať

off Atena, 3.5.2012 o 7:41

Hriňovské hory))to široký pojem))..všade smetiská nie sú, priblíž presnejšie lokalitu ◄ reagovať

off goret, 27.3.2012 o 14:18

čierne skládky treba hlásiť na OÚ ◄ reagovať

reklama

Poľovníctvo TEREM