Dnes som bol hlboko v Hriňovských horách
Veľmi ma pobúrilo to aké smetisko som tam našiel
Teraz by som vás chcel poprosiť o radu čo v tomto prípade robiť polícia nekoná a odpratávanie nepomáha,smeti sa hromadia zo dňa na deň.
pa33ck mas pravdu to je velmi dobri napad viskusam to ◄ reagovať
Ja som to spravil po svojom.Pri vstupe do revíru sa začal hromadiť komunálny odpad,deň čo deň.Ja som sa začal bŕľať v odpadkoch a čo čert nechcel našiel som pôvodcu.Hneď na druhý deň som napísal podnet a dal som ho na životné.Tý sa tam vybrali a blbec ktorý tam sypal odpad bol odhalený.Dostal pokutu,musel to na vlasné náklady odstrániť.A teraz pozor!Bol to člen nášho združenia!Bolo to pekné gesto,nemyslíte?No čo by ste s podobným človeko spravili Vy? ◄ reagovať
takto nasi dementori su vinaliezavi toto je ich postup 1.-vytipuju si miesta skade vidno dobre skládku 2.-nájdu fotopasce 3.-prikryju ich kusom látky,alebo rozbijú 4.-vysipú smeti a idú domov ◄ reagovať
toto je fenomen tohto bordelarskeho naroda.Az srdce ide zaplakat,ked clovek vidi navozeny bordel v prirode,PET flase ktore tam ostanu na veky vekov. My sme tiez skusali fotopasce na tieto hyeny,ale nie vzdy sa podari kvalitny zaber.Fotopasca ma nic moc objektiv, uhol zaberu dosah atd.Nehovoriac o foteni v noci a zalostnych 20m dosahu.Ja mam specialny Sw na digital fotak,ktory automaticky foti,ked zdetekuje pohyb na scene,problem je vydrz baterii,kedze fotak musi analyzovat neustale obraz.Neni to ako jednoduche PIRko na fotopasci.Je to tazke chytat takychto hajzlov,ludia su navyse lahostajni,nikto nic nevidi,netrapi sa o taketo problemy.A likvidacia odpadu obcou,ktora krka a nema peniaze?Neviem ci takato povinost sa vztahuje na extravilian ◄ reagovať
borza222 u nas to nepomaha mam tak nakvackanich 7 fotopasci ale nepomohlo ◄ reagovať
Ja na takéto podobné účely používam odkaz, nastavím si na 12 mpix a potom už ŠPZ auta nie je problém prečítať. Nepoužívam to ako dôkazový materiál, ale pomohlo mi to objasniť zopár vecí. ◄ reagovať
Čierne skládky by mala na jej náklady odstranit obec. Najhoršie je že ked sa niekde začnú hromadiť smeti pôsobí to ako magnet a hneď skrsne veľa ludom myšlienka ,že keď ich tam je tolko tie jeho sa už zmestia . Tiež bojujeme s týmto neduhom . Organizujú sa brigády a svoju ruku k dielu dáva i štátna ochrana prírody . Zatiaľ nám to funguje . Osadenie fotopasce by tiež vyriešilo špz auta ktoré smeti privezie . ◄ reagovať
Hriňovské hory))to široký pojem))..všade smetiská nie sú, priblíž presnejšie lokalitu ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.