Ahojte.. chcel by som si kúpiť píštalku pre psa..no na trhu je ich obrovské množstvo.. aké máte skúsenosti s konkrétnymi druhmi? Mne sa moc páči píštalka pre pastierske psy. Je charakteristická obrovskou škálou tonov, preto ak pes nereaguje na jeden, môže na druhý, resp. na jeden z možných určite zareaguje.. Mal som nastaviteľnú ultrazvukuvú no stále sa mi rozladila, stále sa mi to odkrúcalo až nakoniec som ju stratil, no možno bola menej kvalitná.. aké používate? pozeral som na tejto stránke odkaz - táto sa mi moc páči a potom je tu ešte výber z týchto : odkaz ... dík za reakcie!
A tuto nahodou nema niekto ? odkaz ◄ reagovať
Myslím že to je povelka na signály při vedení polovačky a ne na psa. Ikdyž jsem už taky slyšel jak jeden chlapec přivolával touto povelkou baseta. (tedy snažil se o to) ◄ reagovať
Vie tu niekto niečo o tejto povelke ? odkaz ?? Aky ma zvuk? ◄ reagovať
Ahoj, my pouzivame ACME - Field Trial a sme nadmieru spokojni...tak nech sa ti podari najst tu spravnu :-) ◄ reagovať
Skús značku Bracco ;) odkaz ◄ reagovať
binka: ved práve, 10 je fajn ale 18 za píštalku, ktorú niekde môžem stratiť aj ked je ručne robená je proste moc.. ◄ reagovať
Mám ohaře a jezevčíky. Už 6 let mám píšťalku z kulového patronu. V Čechách je vyrábí pan Kuchař. Je vlastně taková, co je na odkazu dole od LOWEC. V zimě nezamrzá, ikdyž při hodně nízkých teplotách kolem -16 mi k ní přimrzla huba. Je daleko slyšitelná, psi na ní dobře reagují. Ostatní nadávají když vedle nich hodně zapískám, rve to uši. Je třeba jí vyzkoušet. U nás stojí myslím 250 Kč, což je asi 10 euro. ◄ reagovať
Tá z parohu čo dal na ňu archer odkaz sa mi behom týždňa pokazila. ◄ reagovať
Vyskúšal som viaceré píšťalky ktoré keď som po čase nestratil tak sa rozpadli,ale môj farbiar ich akosi nechcel počúvať. Dnes pískam ústami a funguje to.Má to výhodu že to nemôžeš doma zabudnúť. ◄ reagovať
tak je to vyriešené.. kúpim si tú 210 1/2.. dík! ◄ reagovať
s pistalkou z parohu nemam skusenost,ale cital som,ze zvykne menit zvuk po navlhnuti ... ◄ reagovať
growler: moc krát dík.. ktovie aká je tá z parohu.. tá sa mi moc páči.. lowec: dík za ponuku, nádherná práca! ◄ reagovať
ja som pouzival jendotonovu 211 1/2 co je do tych 100-150m ok,ak chces nieco aj na vacsiu vzdialensot,tak 210 1/2 , ultrazvukvej som na chut neprisiel a co sa tyka tych pastierkych,tak to chce trochu aj vediet fukat ◄ reagovať
Osobne by som išiel do rohu ako pištalky vidim že maš farbiara neviem či by ti pištalka stačila. ◄ reagovať
nejak mi to s tými odkazmi nevyšlo, skúsim sem odkaz táto z parohu sa mi moc páči a potom sú tu tieto odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.