Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

topánky Meindl obuv - diskusia

autor: off maverick
pridané: 29.1.2008 19:16

pozdravujem chcel by som sa opytat ake mate skusenosti s touto znackou,u nas je este stale malo obchodou s touto obuvou....ci mi niekto nieco neporadi, prip. nejaku priaznivejsiu cenu????Dakujem

počet zobrazení: 69 560
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovnícka obuv

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 201-240 z 305 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Stopinko, 2.1.2014 o 14:32

Fehir, mal som b/c podrazku. Mne nevyhovovala, velmi tvrda na moj vkus. Od vtedy iba beckova podrazka. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Fehir, 2.1.2014 o 13:58

motaq : a aká je tá podrážka B/C nieje veľmi tvrdá (teda či nebolia nohy v nich po dlhšom chodení ) v horskom teréne ? ◄ reagovať

off motaq, 2.1.2014 o 13:45

Fehir, ja mam Islandy a som max spokojny a pouzivam ich aj v zime na pirs a aj na spolocne....uplna spokojnost ◄ reagovať

off lesny muz, 2.1.2014 o 13:43

Fehir pokukaj aj topánky od mamutu majú velmi kvalitné veci. Z tých čo si sem dal tak by som zobral tie druhé ◄ reagovať

off Fehir, 2.1.2014 o 13:24

Zdravím, aku obuv by ste mi odporučili od jari do jesene , vyberám s týchto : odkaz odkaz odkaz alebo poradte iné od Meindla . ◄ reagovať

off army9, 7.11.2013 o 16:53

Ja mám antarktisy . Ak nad nimi niekto uvažujete dajte si pozor na nasledové . Spica topánky je pogumovaná na dosť velkej ploche . Ak je silnejší mráz a nebudete mať dostatok pohybu , Tak vás začnú oziabať prsty práve kôli nepriedušnej špici . Ono sú to zimné turistické topánky takže sú skôr na chodenie . Inak som s nimi veľmi spokojný . ◄ reagovať

off m98, 7.11.2013 o 9:38

hartge30 - označenie pre širšie chodidlo je u Meindl- WIDE. Meindl island - normal, Meindl Island Wide - širšie chodidlo. odkaz ◄ reagovať

off hartge30, 6.11.2013 o 20:48

Inak aj B-cková podrazka u modelu Tajga je pre polovníka niekedy dost hlucná... ◄ reagovať

off hartge30, 6.11.2013 o 20:41

Pouzivam Meindl sport wax, tento vosk som pouzil hned po kúpe a pouzivam tak raz za dva tri mesiace, vzdy ked z povrchu zlezie. Snazím sa aby povrch nezoschol a bol stale namazany aby koza nepraskla. Nemam problem brodit sa cely den v potokoch ci rose. Spray myslim nie je taký trvácny, inak este robia model Dovre pre ludi so sirokou nohou. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off m98, 6.11.2013 o 19:56

soson- Tajgy majú B podrážku a Island B/C, takže sú tvrdšie. odkaz ◄ reagovať

off whitenigga, 6.11.2013 o 19:30

Ahojte ja mám od meindla tri modely na leto mam Badile jar jesen islandy a na zimu vysoké čižmy Kiruny originál vosk samozrejme aj podkolienky a do topánok ponožky a nemaju chybu špička. ◄ reagovať

off soson, 6.11.2013 o 18:53

Ja som si isiel povodne kupit tajgy, ale ma prehovorili v obchode že islandy sú lepšie, ale myslím že islandy majú tvrdsiu podrazku a v hore to aj pocut, tak nabuduce si vezmem tajgy asi. ◄ reagovať

off polovnicek96, 6.11.2013 o 18:30

Ja mam Planika mangart avs....spickova obuv za za celkom prijatelnu cenu...tiez som ich za nova poriadne naimpregnoval ale aj teraz ked poriadne dostanu nafrak tak ich "osprchujem" necham vysusit a tak navoskujem...odvtedy co ich mam som nezazil pocit mokra v topankach. ◄ reagovať

off Stopinko, 6.11.2013 o 18:08

Ja deriem tajgy uz druhé, prve vydrzali 10 rokov. ◄ reagovať

off polovnikrv, 6.11.2013 o 17:14

Podla mna zaklad je hned ak clovek kupi obuv este pred nosenim naimpregnovat obuv impregnacnym sprejom pockat kym vyschne impregnacia a zase 3x zopakovat proceduru...nikdy viac som uz nasledne nemusel pouzit impregnacny sprej...po dobu 3rokov a to som chodil cez sneh rieky mociare vsade... ◄ reagovať

off hartge30, 6.11.2013 o 17:14

tajgy nosim uz siestym rokom, nosim ich od jari do neskorej jesene, pre mna perfektna obuv, nepremokne ani po celom dni vo vode, urcite odporucam, s chirucou skusenost nemam, antarktis chlapi chvalia tiez, ja som ale chcel vyslovene vysoku kozenu cizmu ◄ reagovať

off lovec84, 6.11.2013 o 16:03

Chcel by som sa spýtať na skúsenosti, po prípade ktoré budú lepšie? Meindl taiga odkaz alebo chiruca scandinavia odkaz alebo ešte meindl antarktis odkaz ◄ reagovať

off lojzicka, 25.3.2013 o 7:30

Meidl Island apsolutna spokojnost a teraz skuska Meidl Pirsch. ◄ reagovať

off pali1, 24.3.2013 o 8:40

meindl-len tie najlepšie skúsenosti,tohto roku roztrhnuté meindl soelden,do konca záruky jeden mesiac,vymenené za nové,žiadne špekulácie,ako zákazník som bol milo prekvapený,mám aj islandy,spolahlivá obuv ◄ reagovať

off jan2222, 24.3.2013 o 8:38

Ja zatiaľ na Maindly nedám dopustiť. Manželke som kúpil na turistiku Islandy, ja mám na poľovačku (jaro - jeseň) Maindl Colorado, do Tatier na turistiku na skalách mám Maindl Air Revolution a v jeseni sa chystám kúpiť na zimu Maindl Garnisch. Zatiaľ úplná spokojnosť. Kupujem to od wilde.sk . ◄ reagovať

off Ondrik, 23.3.2013 o 19:39

fehir prihod ešte 50 eček a kúp si Meindl Island! ◄ reagovať

off snipko, 23.3.2013 o 13:00

možno nad týmto odkaz niekto ohrnie nos ale je to obuv naozaj spoľahlivá a cenovo dostupná a samozrejme dostatočne kvalitná. Netvrdím že je najlepšia... tak isto aj táto obuv odkaz je naozaj veľmi dobrá.. ◄ reagovať

off MartinHudak, 23.3.2013 o 12:44

Fehir,ja mam tieto a musim povedat maximalna spokojnost Meindl Dovre Extreme GTX® wide,odkaz ◄ reagovať

off Fehir, 23.3.2013 o 9:03

Zdravím , hladám kvalitné topánky na leto a jesen poradili by ste nieaké kvalitné do 200 e , vyberám niečo s tohoto odkaz , odkaz , odkaz . Ktoré by boli vhodné na leto jesen , hlavne aby to malo Vibram podrážku , Napíšte svoje skúsenosti. ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie Meindl SOELDEN (autor: karcar).

off pali1, 12.1.2013 o 18:44

používam ich druhým rokom,maximálna spokojnosť... ◄ reagovať

off hartge30, 12.1.2013 o 17:27

Mám ich len chvíľu, pár krát na otvorenej sedačke dve tri hodiny pri miernom mraze a dalo sa to vydržať. Ale na toto je skôr posedový vak, vyzuť sa a šup do neho plus termofor naplnený horúcou vodou doma. Práve som prišiel domov, bol som vyniesť kŕmenie, pohyb v snehu po kolená a v ťažkom horskom teréne. Musím povedať, že paráda. Nemám rád čižmy, ale v tomto sa mi chodí vážne dobre. Mám ešte Tajgy od Meindla, chodím v nich celoročne uz piatym rokom, ale cez zimu so snehom asi už len Soldeny. ◄ reagovať

off Tribecman, 12.1.2013 o 15:00

Ak ma jeden na to aby si mohol kupit drahsiu obuv tak netreba setrit , nikdy nie na nohach ;) suche teple kvalitne boty - urcite sprijemnia kazdy pobyt v terene - to je moj nazor. MEINDL JE KVALITA ale trh je dnes dost velky treba sa poobzerat to je jasne... ◄ reagovať

off Andrejoff, 12.1.2013 o 14:06

Chystam sa Soldeny kupit v blizkej dobe , tak pri prvej prilezitosti ich otestujem a ak bude zaujem dam vediet. Tiez mi chybaju taketo oteplene cizmy na zimu. A nad inou znackou ako meindl ani neuvazujem. ◄ reagovať

off Eriann, 12.1.2013 o 12:57

Kolega ma Menidl NORDCAP a je velmi spokojny aj napriek vyssiej cene. Inak za povsimnutie stoji KAMIK EVEREST. Je to kanadska firma zo 110 rocnou tradiciou, a s cenou cca 200 eur by mali byt fajn. Ja osobne ich tohoto roku idem kupovat, tak urcite dam vediet. ◄ reagovať

off majko82, 12.1.2013 o 11:50

mám ich druhú zimu a zatial spokojnosť ale pri zime -10 v nich na posede vydržím max 2 hodiny , ak v nich chodíš nemajú chybu alebo na štand sú dobré ◄ reagovať

off Tribecman, 11.1.2013 o 23:53

Jasne uvazoval som aj nad Nordcap ale chcem mat aspon jeden par ciziem je to clasika! ◄ reagovať

off Stagstalker, 11.1.2013 o 23:25

O Meindl Nordcap si neuvazoval? Mam na ne dobre referencie od znamych co ich maju a uvazujem o tom, ze si ich zaobstaram. ◄ reagovať

off Tribecman, 11.1.2013 o 20:04

Meindl je super zancka ja mám tretí rok meindl dovre gtx a držia perfektne. tiež sa obzeram po niečom co ma zimnu vlozku na chladné zimy na posede a uvažuje o meindl Kiruna gtx alebo meindl garmish ! ja osobne nepoznám nikoho kto by mal na tuto značku sťažnosti, Všetko dobre ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie Meindl Island Pro vs Hanwag Alaska Gtx (autor: kami1fs).

off namor676, 6.12.2012 o 22:37

jarodt ako píšeš je to individuálne, ja som stiesnený pocit mal v meindloch a v v hanwagoch zas úplne voľnú nohu. Ešte raz pridávam fotku kde je patrné o koľko sú hanwagy vyššie v oblasti prstov a priehlavku. topánky Meindl obuv - diskusia ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie Meindl Island Pro vs Hanwag Alaska Gtx (autor: kami1fs).

off jarodt, 6.12.2012 o 22:21

Okrem tých dvoch by som výber rozšíril o Lowa Tibet Pro GTX. Hanvagy už nie sú to, čo bývali predtým, predovšetkým z nepochopiteľných príčin výrobca zúžil prednú časť topánky a človek s širším chodidlom má už mierny problém, ktorý predtým neexistoval, pri skúšaní mi nesadli, je to však individuálne, ak máš štíhle chodidlo nemal by byť problém. Meindli sú na tom lepšie, ale aj Lowa im zdarne minimálne sekunduje, Lowy mám už asi rok a pol a je to pohodlie od samého začiatku, padli mi okamžite ako uliate a nič netrebalo zabehávať. ◄ reagovať

off kami1fs, 6.12.2012 o 19:44

Neviete ci je v Sr obchod kde by mali obidvoje? Ze by som ich skusil a priamo zrovnal... ◄ reagovať

off dede, 4.12.2012 o 23:05

Jááj... ◄ reagovať

off namor676, 4.12.2012 o 23:02

Ups foto nejde pridať. Dede to záleží od uhla pohľadu, keď ležíš Tvoja dĺžka sa rovná výške :)))) ◄ reagovať

off dede, 4.12.2012 o 22:59

Ináč ako chlapci sme si merali dĺžku nie výšku ! Meindl vyrába obuv - chodidlo tak aby prsty neboli stiahnuté resp. pritlačené navzájom, lepšie dochádza k prekrveniu a netŕpnu prsty. ◄ reagovať

off namor676, 4.12.2012 o 22:59

Vnútro je úplne identické, tá istá firma, rozdiel vo výške ako takej je cca 2cm, ale sú vyššie aj v oblasti chodidla, pre porovnanie pridávam foto, kvalita nie je bohvieaká ale fotil som to len teraz. topánky Meindl obuv - diskusia ◄ reagovať

zobrazené 201-240 z 305 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk