pozdravujem chcel by som sa opytat ake mate skusenosti s touto znackou,u nas je este stale malo obchodou s touto obuvou....ci mi niekto nieco neporadi, prip. nejaku priaznivejsiu cenu????Dakujem
Príspevok bol administrátorom (spravca-lovuzdar) označený za nevhodný pre porušenie pravidiel. ◄ reagovať
Ospravedelňujem sa všetkým, ktorí ma požiadali o adresu firmy ktorá opravuje podrážky na Maindly, že som im ju neposlal, ale dlhšiu dobu som tu nebol. Je to firma Restday zo Skalice. Link sa tu tuším udávať nemôže. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od jan2222, 29.11.2021 o 0:09 :
Super ti to opravili vies mi prosim ta do posty poslat kontakt. Dakujem. ◄ reagovať
Maindly su výborné topánky. Mám ich 3 páry: na poľovačlu jaro až jeseň, na turistiku a na poľovačku v zime. Manželka má tiež jedny. Nedávno sa mi však stala nepríjemná vec, že sa mi úplne rozpadla guma medzi topánkou a podrážkou. V predajni Športrysy mi povedali, že to je u všetkých topánok s podrážkou Vibram starších ako 8 rokov úplne normálne. Dali mi kontakt kde to opravujú (za cca 70 EUR) a výsledok bol neskutočný - ako nové. Prikladám fotku.