Zdravím vás chcel by som sa opýtať aká vábnička je na líšku najúčnejšia?
No počul som že že pískanie lasičky je veli účinne, Irentka: a kde kúpim tú knižku aj s CD ??? daj LINK. ◄ reagovať
Fehir k tým dvom si kúp aj tretiu - miškovačku a kúp si aj knižku od Mihalka a CD, a tam všetko máš. Aj rady, ukážky aj iných výrobcov a skúšaj najprv doma, potom v lese, a potom píš svoje skúsenosti. ◄ reagovať
Králičí nárek ti bude stačiť potom myškovačka lasičku som neskúšal tak neviem.. ◄ reagovať
Zdravím chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s vábničkami od Devany,konkrétne na líšky : Králičí nárek , Pískanie lasičky . Chcem si jednu kúpiť a neviem ktorá je učinnejšia . Dakujem. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie vabenie lisok (autor: juraj22).
Ja mam tu vabnicku od Devany - stekanie lisky a lisiaka, ale pouzivam ju ako vrestadlo. Uz som takto privabil vela lisok. S tym stekanim sa mi to nejako nepozdava. Bud to robim zle alebo to nie je ten zvuk, co by mal byt, zakazdym tym umlcim pol reviru. No ako vrestadlo je to super :-) ◄ reagovať
myslím že by si dlho hľadal človeka čo má z toho zvuku radosť :D ale je jasné že som si pošúchal :) ◄ reagovať
dnes som nemal ani možnosť vyskúšať som nevidel ani srsť len husté sneženie :P ◄ reagovať
V každom období je účinnejšia raz jedna a raz iná. Dokonca aj v priebehu dňa. Ale ak dobre ovládaš techniku, je účinná v podstate každá :) ◄ reagovať
:D :D :D tiež sa toho obávam ale hneď teraz to idem vonka vyskúšať :) ◄ reagovať
no kokos keby zacnem šúchať polystyren o sklo tak mi vypadaju aj zuby aj vlasy aj chlpy... ◄ reagovať
u nás je snehu dosť :) tiež som sa bol pozrieť na krmivo .. a ver či nie 13ks vysokej a 5x mi zaručal aj jeleň :) ◄ reagovať
aj mne sa to páčilo tak som to doma na záhrade skúšal a podarilo sa mi privábiť sovu a mačku :-) bol som prekvapený... ja som dnes bol pozrieť vnadisko no po snehu ani chýru ani slychu a stále len blato tak sa na líšky ani nedá poriadne chodiť :-( ◄ reagovať
wau to vyskúšam :) dnes som mal jednu líášku ale strašne ďaleko a ostávalo mi len dúfať že sa priblíži no neprišla :D ale ten nápad s polystyrénom sa mi páči :) ◄ reagovať
ešte je aj pískanie lasičky. Alebo stačí kúsok skla a polystyrén=trením o seba vzniká zvuk podobný myškovaniu. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Nordik Roe (autor: adam70).
Príspevok presunutý z diskusie Nordik Roe (autor: adam70).
zbytočne predražená vecička, rovnaký dokonca povedal by som že až lepší účel spľňa obyčajná drevená vábnička od devany ◄ reagovať
pani ..niet krajšej polovačky mne sa osvedčilo vabit na zajačie vreštadlo ,,prípadne rukou a potom na lasičku .. je to super ked sa výsledok dostaví ..... polujem takto len na snehu ... ◄ reagovať