Z dôvodu, že predchádzajúca téma o prikrmovaní bola vymazaná, pretože prestala plniť svoj účel, poprosím kolegov, aby do tejto témy písali praktické rady a skúsenosti s prikrmovaním u jednotlivých druhov zvierat, a zároveň aby sa podelili o odborné články, ktoré nájdu na internete a týkajú sa prikrmovania, či výživy divo žijúcich zvierat. Téma má slúžiť ako pomoc pre všetkých, ktorí majú záujem sa dozvedieť nové, prípadne oprášiť staršie poznatky. Poprosím vyjadrovať sa k meritu veci...
Zdravím Vás priatelia, chcel by som sa informovať či nemáte skúsenosti s prikrmovaním veľkými balíkmi sena. Niekto ich rozrezáva, že aby sa zver dostala lepšie k senu, ale stačí jeden dážď a je po kvalite. Ja si myslím, že je lepšie balík postaviť na tú stranu ako aj vyjde z lisu, dobre je ho položiť na nejaké dosky alebo paletu aby nevlhol od zeme a tým je chránený pred dažďom aj snehom a zver si z bočných strán môže vyberať sena koľko chce.
Príspevok presunutý z diskusie Prikrmovanie raticovej zveri - čím prikrmovať cez zimu? (autor: palino222).
ludia sak sa uz spametajte, zver sa ma prikrmovat , krmi sa len to co mas doma v mastali !!! ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Prikrmovanie raticovej zveri - čím prikrmovať cez zimu? (autor: palino222).
zo začiatku zimy (tak do konca januára) seno a jadrové krmivo, potom jadrové krmivo nahrádzať dužinatým krmivom. K senu je veľmi vhodné používať letninu. ◄ reagovať
seno , jadrové,dužinaté+letnina,ked neni toto,takpriemyselné ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.