prosim kolegov o informacie ohladom aplikacie pripravku cermix premix za všetky informacie vopred dakujem
Tu sú podrobnosti popísané veterinármi a výzkumom . odkaz dodržení všech zásad správné aplikace RAFENDAZOLu i CERMIXu je dosahováno značného poklesu parazitárních invazí motolic, nematodů zažívadel a plic i nosohltanové a podkožní střečkovitosti u jelení, daňčí, mufloní a srnčí zvěře. Např. Chroust a Vitula (2005) zjistili při sedmiletém sledování anthelmintické účinnosti Cermixu premix na plicní a gastrointestinální hlístice u daňčí a srnčí zvěře vysokou účinnost proti velkým i malým plicnivkám a gastrointestinálním nematodům. Konstatovali průkazné zlepšení kondice, výživného stavu a trofejové hodnoty v oboře i ve volné honitbě.Toľko od BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv, a.s. a myslivost Myslivost 1/2006, str. 41 MVDr. Jana STRAKOVÁ, MVDr. Aleš KYRAL ◄ reagovať
5 kg balenie liečiva (nemusí to byť iba Cermix, prípadne Rafendazol) na 45 kg jadrového krmiva. To býva zväčša kukuričný šrot, nakoľko sa naň dobre viaže, ja by som ti skôr doporučil drvenú kukuricu alebo drvený ovos. Myslím ale, že hádam každý veterinár by ti o tom povedal určite viac. Môj názor je taký, že predkladané množstvo liečiva je nedostačujúce... ◄ reagovať
u nás to dostaneš jedině od veterináře a ten ti všechno řekne, popř. je to napsáno i na obalu, jak to aplikovat ... nebál bych se tedy informovat přímo u prodávajícího ◄ reagovať
mam na mysli vsetky prakticke veci pri jeho podavani v akom krmive akom mnozstve akym sposobom ho dat do krmidiel ◄ reagovať
O tom sa toho už popísalo. Vo voľných revíroch nie je aplikovateľný a vo zverniciach ti povedia. Ak ho dáš menej, ako 20 mg/kg živej váhy za 48 hodín, červy len a len posilníš. Potom nepomôže ani správne podaná dávka. To hovoria veterinári. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.