dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Zastrelené poľovné psy - diskusia

autor: off sovo51
pridané: 9.1.2012 22:32

odkaz Ľudia kam to speje ??? Za posledné 3 mesiace už 4 prípady že zastrelili polovného psika... Čo sa da stým robiť?? Aký máte na to názor ??

počet zobrazení: 2 899
počet hlasov: 1
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
off motaq, 10.1.2012 o 19:57

najvacsi problem je to, ze ak niekto take nieco spravi umyselne tak sa to vo vacsine pripadov neriesi a ak aj tak nejakou pokutou a nahradou skody. ja by som bol za to aby tresty boli prisne, okrem nahrady skody aj odobratie polovneho listka, zakaz lovu na x rokov a podobne. hovorim o umyselnom usmrteni polovneho psa nie o nahodnom pri polovacke, aj ked to je tiez cim dalej vacsi problem hlavne novodobych polovnikov, tak ako bol spominane. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off lowec, 10.1.2012 o 19:24

Bohužial nerad to píšem ale píšem ,som chovatelom Slovenského kopova ,stalo sa mi viac krát ,že cudzí Slovenský hostujúci polovník sa ma píta aký je to pes ako plemeno , na spoločných polovačkách mnohý strelci sa nevedia zdržat a vystrelia na diviaka kde je tesne aj pes a výsledok je známy na výrade polovne upotr. psi , málo kto si vie ocenit čo je to za námahu a čas vychovať polovne upotrebytelného psíka ,ktorému veríte a tešíte sa s jeho výsledku ,slovenské polovníctvo je už moc moderné bez ducha a etiky .je to moj názor na vec Alino. ◄ reagovať

off pavian, 10.1.2012 o 17:53

Kniha návštev revíru? :DDD Mrzí ma, že to takto musím napísať... ◄ reagovať

off janopolovnik, 10.1.2012 o 15:03

ohladom toho v Malej Cause ved je kniha navstev v revire tak musia vediet kto bol v tom case vonku.Rana by mala byt zapisana tak Policia nech kona a nech pani zbohatlici co si myslia ze ten les je ich nech sa teraz zodpovedaju./urcite je to sukromny revir/.