odkaz Ľudia kam to speje ??? Za posledné 3 mesiace už 4 prípady že zastrelili polovného psika... Čo sa da stým robiť?? Aký máte na to názor ??
najvacsi problem je to, ze ak niekto take nieco spravi umyselne tak sa to vo vacsine pripadov neriesi a ak aj tak nejakou pokutou a nahradou skody. ja by som bol za to aby tresty boli prisne, okrem nahrady skody aj odobratie polovneho listka, zakaz lovu na x rokov a podobne. hovorim o umyselnom usmrteni polovneho psa nie o nahodnom pri polovacke, aj ked to je tiez cim dalej vacsi problem hlavne novodobych polovnikov, tak ako bol spominane. ◄ reagovať
Bohužial nerad to píšem ale píšem ,som chovatelom Slovenského kopova ,stalo sa mi viac krát ,že cudzí Slovenský hostujúci polovník sa ma píta aký je to pes ako plemeno , na spoločných polovačkách mnohý strelci sa nevedia zdržat a vystrelia na diviaka kde je tesne aj pes a výsledok je známy na výrade polovne upotr. psi , málo kto si vie ocenit čo je to za námahu a čas vychovať polovne upotrebytelného psíka ,ktorému veríte a tešíte sa s jeho výsledku ,slovenské polovníctvo je už moc moderné bez ducha a etiky .je to moj názor na vec Alino. ◄ reagovať
Kniha návštev revíru? :DDD Mrzí ma, že to takto musím napísať... ◄ reagovať
ohladom toho v Malej Cause ved je kniha navstev v revire tak musia vediet kto bol v tom case vonku.Rana by mala byt zapisana tak Policia nech kona a nech pani zbohatlici co si myslia ze ten les je ich nech sa teraz zodpovedaju./urcite je to sukromny revir/.