Dobrý ďeň máte prosím Vás niekto skúsenosti s objektívom Tamron Objektív AF 18-200mm F/3,5-6,3 XR Di II LD Asférický [IF] MACRO v kombinácii a CANON eos 1100D, čo sa týka kvality fotograií(moje využitie max do formátu 10x15). Za cenné rady vopred ďakujem.Lovu a lesu Zdar!
jajo5 ja som dal odkaz za 300€ na nový tamron nie na jazdenku . V tom je rozdiel . Myslím že v kvalite žiaden rozdiel nepostrehneš . Rovnaka clona . ◄ reagovať
ale neni :D kamarat si kupil toho tamrona tak som ho porovnaval stim mojim canon 70-300 IS a doslo na zaver ze stabilizacia je taka ista obrazova kvalita tiez- ale ze uplne, len AF bolo dake divoke v nerozhodnich situaciach malo zvuk priklepovej vrtačky :D a ma moznot ručneho preostrovania aj cez AF, predny člen sa neotača a prstenec osrenia ma lepsie riešeny nehovoriac otom aka je velka vôla je na prstenci od canonu - treba si davat nato bacha hlavne na 300mm lebo budeš mat rozmazany obras aj ked mas presny motorček a indikuje ti ze je zaostrene :D ◄ reagovať
Namiesto toho tamrona by som radšej volil Canon EF 70-300 mm f/4-5,6 IS USM, napríklad odkaz. Myslím že kvalita je na strane canona. ◄ reagovať
Tak rozmyslal som a dospel som k tomu, ze zatial poriesim ten canon 18-135 stabilizovaný(koli širšiemu ohnisku) a neskor si došporim a dokupim toho stabilizovaneho tamrona 70-300VC.momentalne mi to dlhšie ohnisko nejak nesúri tak radšej počkám kým si zvyknem a naučím sa fotiť zo zrkadlom a potom niečo poriešim. ◄ reagovať
načo ludia kupujú na setak UV filter ? :D :D :D ◄ reagovať
čožeeee 180e za setak ? :D ja som ho predal za 50e a este som zarobil :D ... ten tamron je sice super ale ako nestabilizovane ohnisko smim mozes ratat tak do času 1/150-200+ inak nanho potrebujes stativ a to je dalsia nemala investicia ... račej počkaj a kup stabilizovaneho tamrona - mam ho odskusaneho je to to ise čo canon 70-300 IS USM ... ten 18-135- neni ziaden zazrak je to podobne ako setak tak sa rozhodni podla toho či vyuzijes to ohnisko 70+ ak chces kupit este aj toho tamrona ◄ reagovať
a co ten canon 18 -135is + ten tamron 70-300?alebo by bola lepsia kombinacia ten setovy 18-55?inak ten setovy som si neobjednal.a co som hladal tak za 30€ som ho nikde nenasiel iba za takuto cenuodkaz... ◄ reagovať
stary tamron 70-300nieje moc dobry radsej ten novsi sp70-300 vc usd- odkaz ◄ reagovať
lubo125 to čo radí jajo5 je ok ale tak na krajinku maximalne doma v obyvačke sa belskom fotit . Na zver isto nie. Mám odskušaneho jedeho tamrona o clone 4 - 5,6 70 - 300 stojí okolo 130€ to je univerzál a po seťaku to vykrýva ohnisko 70 - 300 ohnisko 18 - 55 tam ti stačí seťak za 30€ ,ktorý asi aj máš . Takže ja by som v tejto cene radil tento objektív odkaz ktorý mám i v praxi vyskúšaný a považujem ho za príjemne prekvapenie kvality za super cenu . Tu je jeho novší brat a pár praktických skuseností : odkaz ten je však za 303€ odkaz ◄ reagovať
to čo radi jajo5 vazera lepšie odporučam račej to ◄ reagovať
Tomu sa povie objektív ,ktorý je uplne k ničomu :-D Ohnisko 200 o clone 6,3 to musí byť zážitok :-D môže mať milion recenzí a ocenení . ◄ reagovať
ja by som šiel skôr odkaz. Myslím si že je slušný objektív na krajinkársku fotografiu prípadne na amatérske makro super. Na zver ako ti už bolo napísané je 135,200,250 a niekedy aj 300 málo ... ◄ reagovať
ten už tu někdo odkazoval, ale myslel jsem, že to bude na tebe drahé, když uvažuješ nad tím tamronem, jednoznačně ale ten 18-135 bude lepší než tamron ◄ reagovať
a co takto canon 18-135IS odkaz je zadobru cenu a myslim ze aj slusny rozsah. ◄ reagovať
tommi : s 55 mm zabundni na fotky krajinky - alebo na klasicke ako ich poznas ale inak sklo zo slušným výstupom ale i tak vyuzijes tich 250 mm ?? lebo na zver je to malo ◄ reagovať
Canon EF-S 55-250 mm f 4-5,6 IS -tohle je tuším v podobné cenové relaci a určitě to bude lepší jak ten tamron, nejsi sice na 18mm, ale až na 55mm, to ovšem nebude problém - je jen na tobě, jak si s tím poradíš, ale já bych se toho nebál, uděláš max o dva kroky dál než když bys měl 18mm :-) ◄ reagovať
fotky do 10x15 zvládneš vklidu s kompaktem, ultrazoomem a máš navíc možnost zoomovat a obsáhneš tak všeho (detaily, lidi, akce i wildlife) - nic pořádně, ale na 10x15 to vpohodě stačí. Když budeš chtít 18-200, tak zapomeň na nějaké lepší fotky zvěře, musel bys být moc hodně šikovný a to kdybys byl, tak nechceš takové sklo :-) ◄ reagovať
CANON EF 55-200mm F4.5-5.6 II USM - sa uz nevyrába a bol určení na filmove kamery takze obrazova kvalita nebude nič moc a chromatická vada bude velka ◄ reagovať
tamron ma mizerne iba niektore skla - tak isto jak sigma, ale ked si priplatiš tak sa vyrovla canonovemu L-ku a je furt o polovicu lacnejsi ...načo ti je ten CANON EF 55-200mm F4.5-5.6 II USM ? sak akcie portrety aj priroda sa daju v pohode nafotit aj tim 18-55 setakom a na wildlife je to furt malo tam treba minimalne 300 najlepsie 400- racej by som zainvestoval do lepsieho skla zo zakladnym rosahom od do toho 17-50 tamrona ◄ reagovať
A co hovoríte na CANON EF 55-200mm F4.5-5.6 II USM + Canon EF-S 18-55mm 1:3,5-5,6 II? bude to lepsie?To je fakt ten tamron taky mizerny objektiv?lebo co som cital recenzie tak za tu cenu je to vraj slusny objektiv?! ◄ reagovať
nebudes stim spokojny ja bysom to nebral ani zadarmo ked som zbadal aky to podava vysledok, odporučam svetelny čirokaš ostry ako britva aj na plnej diere aj zo stabilizacou obrazu - Tamron AF 17-50mm f/2.8 SP XR Di II LD Aspherical [IF] VC :D - asi najdlhší nazov ktory kedy objektiv mal cena je oklo 350-400e - mam ho maximalna spokojnost alebo 2 moznost TAMRON 17-50mm f/2,8 Di II AF SP - model bez stabilizatoru cena oklo 300e ... z bazaru aj za 200e ◄ reagovať
Za tú cenu neviem či niečo inšie aj existuje skús niečo bazárove napr. canon 18-135 IS.. alebo niečo inšie ◄ reagovať
Mám záujem fotografovať prírodu rodinu výlety dovolenky,a nechcem vláčiť niekoľko objektívov naraz (aspon zatial)a islo hlavne o tu cenu za ktoru ho predavaju, momentalne na viac nevidá.viem že to nie je nejaká pecka ale tak na začiatok hádam postačí ◄ reagovať
toto sklo by som neodporucal kamarat ho ma a je hrozne. ◄ reagovať
tu mas porovnane obrazovej kvality - nastav si ho na porovnane s neakym canon L odkaz mimochodom na macro je to uplne nevyuzitelne lebo to je F6,3 - a taktiež kôli tomu ti ho neodporučam kupovať, dalši dôvod je to super zoom - pokrýva velky rozsah ohnisiek - problémy s obrazovou kvalitou ... nikdy nemôzes vediet aky format budes tlačit ja som s canon 70-300 na 70mm nafotil panorámu a dal si ju vytlačiť a ma rozmery 155x 45 cm - a otom som pred par mesiacmi ani nesníval ... povec mi čo chceš fotiť a ja ti môžem ponuknut ine možno lepšie vyhovujúce skla na vyber ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.