Zháňam knihy Poľovníctvo I. a II.diel od dr. Hella, nieviete mi poradiť? Ďakujem
ano Faltretríver tu veľku hrubú výbornú knihu . ◄ reagovať
To ma mrzí, že pán Ďurák zomrel, neraz som sa s ním pri ceste z Nitry fajn pozhováral, nielen o knihách... A samozrejme skoro vždy dobre nakúpil. ◄ reagovať
myslíš Edu tú velikánsku knihu ?? tieš ju mám ,,, ◄ reagovať
doporučil by som od Hella poľovnícky náučný slovník . Doporučím Antikvariát EUROPIK Nádražná 26/491 Leopoldov 92041 pán Ing. Tibor Ďurák ,ktorý tento unikátny antikvariat vlastnil zomrel a či funguje netuším . Česť jeho pamiatke výborne sa s ním rozprávalo o čomkoľvek :-( Myslím že je to najväčší antikvariat v Europe a možno i na svete . odkaz ◄ reagovať
Mám ich doma doporučujem ◄ reagovať
Tiez som ich nikde nemohol zohnat. dlho som sledoval inzerciu tu a objavili sa takze inzercia na polovnickych strankach. alebo si daj inzerat ze kupis.. mozno sa niekto ozve. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Odborná literatúra.. (autor: plego).
ak máš na mysli vydanie od Bakoš,Hell tak sa skús opýtať na okrese tam ti to možná vedia zabezpečiť. ◄ reagovať
Poľovníctvo I a II mám, nie je však na predaj. Inak je rok vydania 1962, teda už polstoročný a je v ňom už veľa prekonaného. Dobré sú poznatky o biológii a chorobách zveri, ale chov a lov už mnohí autori prehodnotili. ◄ reagovať
Zkus se podívat na Aukro cz. Myslím, že jsem to tam nedávno viděl... ◄ reagovať
knizky su uz vypredane tak skus inzerciu a bazare inak ti neporadim, ja som to tiez zhanal ale potom som prisiel na lepsiu literaturu, skus nasa zver od micheliho alebo polovnicku enciklopediu mozno meste polovnicky slabikar ale to som necital tak neviem co v tom je ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.