Dobrý už mám Prvý Poľovný lístok šiel som podať žiadosť o ZP v žiadosti sa píše že treba doplnkovu skúšku z Poľovníctva na SPZ my povedali ževraj sa robí na polícii. Na internete píše že v SPZ zostal som tak tochu zaskočený :( Budu aj prípravné školenia ? Viem že sa asi pýtam totálnu somarinu ,ale vážne potrebujem radu Lovu Zdar
My sme robili doplnkovú škúšku v auguste keď sme mali skúšky zo strelby . Knižku mám doma ale niektorí chalani si to stiahli aj z internetu. ◄ reagovať
Blaser, vy ste nerobili doplnkovú hneď po skúškach na PPL.? U nás to bolo všetko v jeden deň aj skúšku na PPL aj doplnkovú. ◄ reagovať
Nema niekto knižku doplnkova skušky z polovnictva ? ◄ reagovať
goret -> Dakujem pomohol si :) ◄ reagovať
OkO-RgO ju môže zorganizovať, ale vykonáva ju polícia, tzn. ak ju neorganiruje vaša OkO-RgO môžeš si ju urobiť na polícii. Bližšie info ti dajú na vašom obvodnom oddelení zbraní a streliva. Skúška sa vykonáva podľa zákona o zbraniach a je k tomu literatúra. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.