Je pravdou, že MKS je v zime bojazlivý, nechce ísť do vody je zmrznutý? je to pravda? aké máte skúsenosti? ďakujem
Poprvé co se mnou souhlasíš tetka :-))))))) ◄ reagovať
Ahoj, suhlasim s binkom. Problem nemaju, neodporucam vsak potom nechat stat na zime - mraze...spravne napisal...mokry je mokry. ◄ reagovať
Vlastním sučku MKS, poľovali sme celý január a bez problemov aportovala kačice z vody pri mínusových teplotách. ◄ reagovať
Ja mám chovnú suku, po ktorej som cvičil už tri jedince a tak ako ona nemá v zime problém z vodou , tak ani jeden z jej potomkov tento problém nemal. Dôležité je ich po polovačke nechať pohybom vysušiť a potom ich mať dobre ustajnených v suchu a závetrí.Ešte zvyknem po návrate domov zmiešať vodu s glukozou a dať im vypiť. ◄ reagovať
ďakujem za radu, tak a už som pevne rozhodnutý pre MKS ◄ reagovať
Ja mam tiez madarov, ani jeden nie je v zime bojazlivy. Lietaju vonku ako blazni. Co sa vody tyka... obaja sa mi zaciatkom januara dobrovolne kupali v Oravskej priehrade. A to ten starsi ani nie je niaky milovnik vody. ◄ reagovať
Jsou-li náruživými vodaři, tak do ní vlezou,nemají s tím problém.Věc další je, co se děje když psa necháš stát mokrého v takovém mraze vedle sebe hodinu na štontu. Taky to vydrží, ale jak dlouho. Mezi náma holkama, já si myslím že i dlouho a drsnosrtsým stavačům bývá zima. Mokrý jako mokrý. ◄ reagovať
Včera ráno(28.1.) u nás bolo -9st. mám fenu MKS 2-krát bez problémov aportovala z priesakového kanála, nemáme s tým problém. 3006sprg plne súhlasím s tvojim komentárom! ◄ reagovať
vsetko je to o zvyku ak ho mas cely cas v dome je pravda ze sa trosku viac trasie ako nemce ale ked sa poriadne rozbeha a zahreje tak nieje problem. A co sa tyka vody tak nepoznam kratkosrsteho stavaca ktory by v zime skakal od radosti z toho ze moze ist v mraze do vody. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.