Počas návštevy revíru, pri výkone práva poľovníctva používam túto výstroj :
- kožené puzdro na 10 ks nábojov, nôž – Victorinox s pílkou a vyvrhovakom, pričom v koženom puzdre je ešte Victorinox, ceruzková brúska, v ďalšom puzdre je baterka TANK 007 TK737 Q5 – päť režimov a ďalšom puzdre je malá baterka LED LENSER P3 s náhradnou baterkou AAA, aj náhradnou baterkou 18650 UltraFire 3600 mAh do baterky TANK. Samozrejme aj doklady, ďalekohľad, silnú šnúru na ťahanie v lete podušku na sedenie, v zime trojnožku. Foto vyhotovím a priložím.
Mate odporúčania na ďalšie doplnenie výstroja ???
operak, na fotenie používam mobil, ktorý má 8 MP a slúži aj ako slušná kamera v kvalite HD. ◄ reagovať
Brandys, to si fakt BOREC a zaslúžiš si pochvalu. Baterka Tank 007 ma päť režimov. Silný 240 lm, svieti 4 hodiny, stredný 150 lm, svieti 15 hodín a slabý 20 lm svieti 90 hodín, potom stroboskop a SOS blikanie, aby si mohol privolať pomoc na diaľku, alebo aj z lietadla. Malá baterka je na nasunutie na šiltovku a svietenie pod nohy, aby si mohol dojesť tu slaninu. ◄ reagovať
Orol ja so sebou beriem ešte nepremokavý plášť a dva telefóny. ◄ reagovať
Orol, ja zastúpim Slovensko aj Cesko, žijem v oboch štátoch, na aute mám pražskú značku ◄ reagovať
Orol24.Neprehánaš to.Ja nosim do lesa jednu baterku ktorá vydrží svietit 80 hodin,takže 2 dalšie by boli zbytočne,dalekohľad,rupsak v krotom mám šnúru na tahanie,podsedák ktorý sa hodí hlavne v zime,vreckovky miesto toaletného papiera,igelitové vrecko,čisté ponožky,brusku od victorinoxu a samozrejme nož od stejného výrobcu,občas slaninu,chleba,cesnak,a termosku z čajom a to len v zime ak idem na dlhšiu dobu do revíru.Inak flintu ZKK a maximálne 5 ks nábojov,viac nábojov je zbytočná ťarcha. ◄ reagovať
Tak som sa z lesa vrátil, bez úlovku, ušla mi aj jelenia aj diviačia. Sneh veľmi praskal. Keď ste venovali takú pozornosť toaletnému papieru, ktorý je samozrejme veľmi dôležitý, no v lete ho úspešne nahradí aj krásny zelenučký mach, ktorý má aj primeranú vlhkosť a hlavné, že je jemný. Neberie so sebou nikto z Vás na poľovačku, tak napríklad maskovací stan, alebo montovateľný posed ??? ◄ reagovať
zigi9-ja ked som pracoval na lesnej sprave a siel som pytat toaletny papier, pretoze som ho potreboval surne, tak dotycny vydajca veci na fasovanie mi povedal-sak v lese mas lopuchy, naco ti je toaletny papier. To mas tak... ◄ reagovať
v zime si vzdy pribalim aj dvojdecku s dobrou domacou slivkou :-). ◄ reagovať
Vlado2406, zapamätaj si aj ostatní – „Poľovačka je do vtedy, kým nevystreliť, potom sú to už len starosti“. Veci doriešené, ťahám do lesa. ◄ reagovať