Dobrý deň.Chcem si kúpiť psa, ale stále sa neviem rozhodnúť medzi terierom alebo jazvečíkom.Bol by hlavne využívaný ako brlohár a dohľadávač a tiež ako priateľ na posede :D Len neviem či by sa terier ako jagoš alebo border ulpatnil tu v poľnom revíri.Pretože si myslím že terieri sú skôr tvrdší psi a patria skôr do lesa.Ja neviem to je len môj názor...Ďakujem za rady....
3006sprg naboje radsej setri na skodnu... ◄ reagovať
no urcite, len raz by toto spravil a potom este druhykrat ked by som nanho mieril gulou... ◄ reagovať
Takýto domáci miláčik určite poteší každého gazdu :) odkaz ◄ reagovať
ja odporucam osobne jagosa :) alebo aj jack russel teriera :). ◄ reagovať
jajo5 nebuc mudrí :) no znaš kao som to myslel každy pes není taký akeho chce svoj pan mať... pes by to mal mať v genoch ale ako za povahu jazvečika dam ruku do ohna ◄ reagovať
Ďuri to by si mal asi tu ruku riadne popálenú; ak by si ju dal za každého jazvečíka do ohňa ... sam píšeš v druhej téme, že taký pes akého máš sa podarí raz za 10 rokov :) ◄ reagovať
drsňák je přece král zvířat ! :-) ◄ reagovať
Orol 24 nehci ma naj.eba.ť mam jazvečika a je temperamenty a duri perfektne na DS som skončil ako vítaz v oplôtku dostal 4 ako jediný pes z tých 13 psov zver obrecháva ale pušta sa do kontaktu pri dohladavke ked som ju vypustil tak hlasila a ked som prišiel k jelenici tak bola zavesená na krku .. a videl som už vela takých jazvečikou .. jazvečikou si velmí cenním a dal by som za každého jedného jazvečika ruku do ohna. ◄ reagovať
No ja som bol včera behať vo Vozokanoch na "silvestrovskom behu" :) bol som ráno ale len na Čakanú a Pirš u kamaráta .Kde na Zlatne ste polovali?Ja zajtra neviem kam mám ísť som pozvaný na 4 polovačky a sám ešte neviem kam sa "zatáram". ◄ reagovať