Dobrý deň.Chcem sa spýtať: Aká kamufláž v závislosti od nie veľmi privysokej ceny a materiálu by vyhovovala poľným podmienkam pri love líšok ,... v zime. Ak budete taký dobrý ,keby ste dali odkazy ,v ktorých by som našiel kamufláže bol by som rád... Ďakujem
Ja mám šikovnú ženu, ktorá mi maskovací odev ušila z bieleho plátna. Je dvojdielný oblečiem ho na vrchný odev a ide sa. Známi mal takto ušitý z bieleho padáka. Veľmi ľahučký stočil ho dal do vrecka a mal po problémoch. ◄ reagovať
podla mna su tie komplety zbytocne drahe,neskusali ste pozriet len maskovacie ponco?Su aj v bielej farbe ◄ reagovať
Ďakujem veľmi pekne.... jarodt:::nad touto kamufážou som rozmýšľal aj ja...presne ako hovoris je to lahučká,,sieťka,, ktorú si kedykoľvek môžeš dať na seba a zasa kedykoľvek vyzliecť a tiež je za prijateľnejšiu cenu ako tú , na ktorú mi dal link Andrejoff..Budem nad tou kamuflážov rozmýšľať.. ale počkám si ešte na nejaké odkazy... ◄ reagovať
Dobré sú tie, ktoré sú len ako kamuflážna 3D sieťka a ktoré si môžeš nasadiť na svoje normálne zimné oblečenie a potom keď ideš do "civilizácie" tak vyzliecť aby sa ľudia na teba nepozerali ako na zjavenie a deti pred tebou neutekali :-)) odkaz ◄ reagovať
odkaz Ja mam toto a je to naparadu, zver ti dojde na par metrov a pozera co si zac :D Srna na holom poli mi prisla na 15 metrov. A ziadna priotravena z repky :D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.