Aké máte skúsenosti s poľovačkou v Česku?
Bolo by to moc smutné ak by sme si nerozumeli, zvlášť na poľovačke. ◄ reagovať
Ešte tak Rudko. Chcel by som vidieť toho, kto by si s Tebou nerozumel. ◄ reagovať
Polovníci a myslivci,Češi a Slováci - mi si budeme rozumět vždy ◄ reagovať
Poľoval som v česku, mám odtiaľ strieborného siku. Ľudia sa nezmenili stále je tam cítiť náš vplyv. Pivo a poldeci je určite stopa nášho dlhoročného spolunažívania. ◄ reagovať
Tady skoro nic nežije. K nám jezdí na srnce chlapi od J.Bohunic, jen nevím jestli se jim tady líbí hehe. ◄ reagovať
Ále Rudo, nelži. Zaříkaného chleba největší krajíc… . ◄ reagovať
Ahoj Findula. lovíš v nádhernom prostredí. ◄ reagovať
Južné Čechy a okolie Plzne ◄ reagovať
Jager 68 kde si poľoval, bol si na poplatkových poľovačkách? Ja som prešiel niekoľko revírov, bolo to moc fajn. (Skelná huť, Teplice, Kladska, Cerný les, Jemnice, Litenčice, Řepeč) ◄ reagovať
Zatial len tie najlepsie skúsenosti. Lovil som tam na spoločných poľovačkách zver diviačiu a malú(bažant,zajac) a aj individuálne ( daniel, muflon, jelň sika, diviak). ◄ reagovať
:-) Ja zatiaľ žiadne. Ale o rok, ak v zdraví dožijeme, sa to snáď zmení. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.