Túto tému som založil z dôvodu, že každú chvíľku sa niekomu zatúla psík a niekto zasa psíka naopak nájde. Hlavná sezóna strácania a nachádzania psíkov je v období spoločných poľovačiek. Poprosil by som všetkých ktorý psíka stratili, zatúlal sa alebo psíka našli, prípadne túlajúceho psíka videli, aby to pridali do tejto témy. Stratencom želám skorý návrat domou a poctivím nálezcom vopred ĎAKUJEM!!!
Bloodhound sa po 3 dňoch v lesoch našiel, opísal pár desiatok kilometrov dlhú trasu ale vrátil sa a vďaka dobrým ľuďom ho mám doma. Bez pomoci iných by som ho nenašiel, vďaka poľovníkom v Studienke a horárovi pri Studienke, ktorý ho prichýlil blúdiaceho a zavolal poľovníkom, aby mi dali vedieť. Veľká vďaka.
Stratili sa sučky Slovenského kopova. V obci Kluknava smerom na Viťaz okres Gelnica . Kto by vedel pripadne bližšie informácie kontaktujte ma. ◄ reagovať
aj ten paderdal terier mal taky obojok ale nepomohlo ◄ reagovať
já jako honec mám na své reflexní vestě taky telefoní číslo domů, kdyby se to na poslední leči zvrhlo ... je to dobrá věc ◄ reagovať
ja používam na psa reflexnu vestu je to super vec mám tam napísané tel číslo ,a tak aj ked sa psík stratí puta pozornost a hned zavolaju.je to bez problémov. ◄ reagovať
Určite nedostane víprask, ale nejaku špecialitku na oslavu návratu. Tiež som si vravel, že je to pes, ktorý je na polovanie a má si dávať pozor. Po to m ako sa stratil, som zmenil názor. To len vtedy človek zistí aký mal zo psíkom vzťah a že to nieje také jednoduché sa s ním rozlúčiť. Všetkým ktorým sa psíky stratili želám skorý návrat domou. Keď ich ešte namáte, skúste si zavolať na SPZ kynologický odbor, možno tam o nich majú nejaké informácie.Kontakty: 02/ 57 20 33 22 - Kadnárová alebo 02/ 57 20 33 19 - Cwieceková ◄ reagovať
dna 12.11.2011sa na spolocnej polovacke v katastri obce horne hamre okres zarnovica stratil psik paterdalterier ciernej farby. ak by ste niekto mal informacie o tomto psikovi prosim napiste mi dakujem ◄ reagovať
Martin aj tu gratulujem :-)))) Potom porozprávaš . Vedel som, že niečo zaberie. ◄ reagovať
asi pred 4 mesiacmi sa pri nalepkove stratily 2 bav.farbiare pri dohladavke ked ste ich videly alebo našly tak prosím napište mi na poštu..dakujem ◄ reagovať
na večeři pořádný výprask za to, že se zatoulal :-) ◄ reagovať
Paráda :) a čo mu dáš na večeru ? ◄ reagovať
Ďakujem všetkým za pomoc pri hľadaní Arona. Aron sa konečne našiel. Zišiel do doliny a do dediny. Dnes ho našli. ◄ reagovať
Skuste zavolat na slobodu zvierat,davnejsie sme nasli madarskeho stavaca a u nich bola nahlasena strata tak sa dostal naspat domov... mozno ked psika niekto najde ze prave tam zavola ◄ reagovať
Martin, rád som to tam pridal. Neboj, dobrí ľudia pomôžu.... ◄ reagovať
Vlasto je to môj psík. Zabehol mi za kancom ešte s troma psami. Kopovka a welshka sa vrátili za 2 hodiny, fox za tri a pol. Môj malí s malími nohami pravdepodobne nevládal naspäť do kopcou. Ak ťa môžem poprosiť, daj to aj na ten dogforum.Ďakujem ◄ reagovať
Ahoj Martin. Tá fotka mi je nejaká povedomá !!! Nie je to psík od teba ? Prajem skoré znovustretnutie s majiteľom !!! Neviem či ste to dali na DOGFORUM. Ak nie, ja to tam pridám ak dovolíte.Aspoň takto pomôžem... ◄ reagovať
V sobotu 3.12.2011 sa v okolí obcí Látky, Detvianska huta, Ipeľský potok, Málinec a okolí stratil psík jazvečík hrubosrstý. Počúva na meno Aron. Naposledy mal na krku oranžový obojok s rolničkou a telefónnym číslom (mohol ho aj stratiť). Posledne bol videný medzi priehradou Málinec a obcou Málinec večer 4.12.2011. Za psíka ponúkam odmenu. Kontakt: 0904 145 272 Ďakujem ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.