Mate nikto skusenost s gulovnicov Fabarm IRIS
Ako je to riešené, keď má niekto obe ruky ľavé ?
A zásobnik je tam vyberateľný? ◄ reagovať
Nie, IRISka funguje pri prebijani presne tak isto ako napr. Blaser, vzdy je udernik natiahnuty a mozes veselo strielat. ◄ reagovať
Zdravim, opravte ma prosim ak sa mylim, iriska sa nabije az odistenim a teda pri kazdom prebijani ju treba odistovat, spravne?? Vdaka ◄ reagovať
Ja mam nedostanes momentalne na Slovensku a skoro ani v Cesku :( ale ja potrebujem poradte mi kde by som vedel kupit ◄ reagovať
dede davam hlas....to by aj mna zaujimalo... ◄ reagovať
Ako je to riešené, keď má niekto obe ruky ľavé ? ◄ reagovať
Ako je to s lavorukym prevedenim??, ◄ reagovať
U tthunt jsem se konečně dozvěděl o zbrani co jsem potřeboval.Asi do ni pujdu.Diky :) ◄ reagovať
pre srna23: v kosiciach ked ju budu mat alebo dakde na vychode tak ti knej prirataju aj vychodoslovensku prirazku :D ◄ reagovať
Hlavne na IRIS su vyrabane v Nemeckej fabrike SUHL (Merkel) k tomu niet viac co dodat. ◄ reagovať
Ked už tu je spomenutá povrchovka tthunt:čo povieš na to?poluješ snou nemal som to v ruke ale nepovedal by som že spravia na tú puškú zlú povrchovku..daj niečo s praxe.. ◄ reagovať
Fabarm IRIS mozem doporucit, polujjem s nou tuto sezonu, velmi sikovna zbran.Tu su niektore zbrane: odkaz skladom vsetky kalibre. ◄ reagovať
Jaka je cena této zbraně na Slovensku ? Diky moc. Lovu....... ◄ reagovať
slaba povrchová uprava na zbrani inak dobrá zbran ... ◄ reagovať
Zbran jsem již měl v rukou velice dobře sedi. CHod zavěru i napinaní bicího ustroji výborné.Ale zajímalo by mne jestli zbran drží nastřel i po sejmuti hlavně a na opak ? ◄ reagovať
Rad by som ju kupil,len problem je v tom že musel by som ju vidiet a šahnut si na pušku.Ale tu v Košickom kraji som nenašiel žiadnu predajnu kde by tuto zbran mali ◄ reagovať
Skusenosti žiadne ale vyzera to zaujimavo odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.