Aké máte skúsenosti so strelivom Igman?
Strelivo igman je šit.neni nepresné ale je nekvalitné lebo olovo nedrží , plášť je až moc mäkký. Pri 11g strelivo vám zostane tak Max 6g. Dobre je akurát na strelnicu zastrieľať si na terč ◄ reagovať
...kamaráti sme a budeme,o to sa ty brblos neboj... ◄ reagovať
Tiborko , daj kamarátovi z Čiech ,ktorý Ti to strelivo doviezol , ako píšeš - načierno / nabielo prečítať svoj posledný príspevok a asi už kamaráti nebudete! Takú pi.....u , ako si napísal v príspevku nižšie , môžeš tromfnúť už len tým , že zavoláš na políciu predstavíš sa a spýtaš sa ,či Tvoj kamarát z Čiech ,ktorý Ti to doviezol načierno/nabielo , neurobil niečo čo nemal! ◄ reagovať
...no tak to páni ráno ani nevstávajte z postele do práce lebo čo keď... .Našim predajcom nech platia tí, ktorí na to majú,ja som si to poriešil takto a som spokojný.A či to doviezol načierno alebo nabielo alebo tu bol na polovačke a má takuto ráž ako mám ja tak to už ďalej nebudem vysvetľovať.pandur1 aj cesta do BA dačo stojí(nie to ešte na Čechy),som z KE a cez e-shop sa to kupiť nedá ako si to dal v odkaze.Tu v KE to som to vtedy nikde nepozháňal,v BA je väčšia konkurencia,preto takéto ceny máte.A to ešte nechcem rozoberať platy v BA a KE... ◄ reagovať
tibor112, keď tvojho kamaráta zastavia policajti a náhodou mu prezrú auto, bude nejaká dopr. akcia na alkohol, drogy a podobne potom čo? Určite ti pošle ďakovný pozdrav zo slovenskej basy. Ver tomu že to nie je sedliacky rozum ale niečo inšie. To mi pripomína niektorych našich zákazníkov, nájdu volakde o dva štáty ďalej elektromateriál lacnejší o 10% ale neni sú v stave pochopiť, že keď sa napaletuje a dopraví sem a rozdelí zase na menšie balenia takže cena bude vo finále o 15-17% vyššia. Ale nevysvetlíš im to ani bohovi, stále budú kydať a mleť svoje dokola. Čo už. No a to je len bežná logistika a kamionová preprava. Výbušniny a podobné veci idú len s ADRkovými náklaďákmi a to sú zase iné ceny za dopravu. Koncového zakazníka to zaujímať nebude. Voľakdo tú dopravu a byrokraciu okolo toho ale zaplatiť musí. ◄ reagovať
tibor a spolužiak to sem doniesol "načierno"? ◄ reagovať
horvathm,kupil mi to bývalý spolužiak,ktorý v Čechách býva a prichádza na Slovensko parkrát ročne,nechcel za to ani cent,len koľko stáli v predajni-a takto premýšľam ja svojim sedliackým rozumom ... ◄ reagovať
A na medzinarodny zbrojak sa neda kupit naboj v cechach v obchode? treba povolenie od policajtov? ◄ reagovať
Normálne kúpim a prinesiem? A to je jakože zadarmo hej? Keď sa nič za tú dobu nezmenilo tak si musím isť vybaviť sprievodný list. Stojí 15 lebo 16 euro. Cesta k policajtom, to je moj čas plus benzín. Potom isť volakam do Čiech to je zase čas plus benzín. Toto keď si sedliackym rozumom zrátam a viem kolko patrónov miniem za rok alebo dva tak ani omylom to nebude cena za krabičku jak si tu písal. A neviem či aj česká strana nepotrebuje u ich policajtov nejaké vybavovačky. Ale verím tomu že lakomý slováčisko je schopný dotrepať pár škatuliek patrónov na čierno a ešte sa s tým bude chváliť jak dobre nakúpil. Kolko naozaj vyšla jedna škatula ale už "zabudne" povedať. A keď s tým raz volakoho chytia, tak zas bude len prúser kvoli pár eurám. ◄ reagovať
Je mi to jedno, kde koľko a čo stojí, ale Tibor, rátal si reálnu cenu náboja, keď si ho ideš kúpiť do čiech? ◄ reagovať
...no normalne,kupiš si ich a prinesieš domov... ◄ reagovať
A tie patróny sem z Čiech jak dostaneš? ◄ reagovať
lubossco, u tohto niektorými do neba vynášaného predajcu nič nezvyčajné, iné ceny na webe ako v obchode to je v jeho prípade bežná prax, treba predajcov selektovať a nakupovať u serióznych (aj taký sa nájdu) ... ◄ reagovať
ĆESKO odkaz 27EUR vs. SLOVENSKO odkaz 45EUR. To sa mi nezda az take bezpredmetne. Skor je to na zamyslenie... ◄ reagovať
Tibor s tymi cenami máš pravdu aj keď sa da za tebou uvedenú cenu zohnať SAKO aj na Slovensku. Keď rátam ze vetšina poľovníkov nevystriela viac ako 2 krabice nabojov tak riešiť cenu krabicky streliva + - 10 eur sa mi zdá bezpredmetné. ◄ reagovať
...pepies, na konci roka 2012 som Sako Hamerhead z Čiech kúpil za 27,33€ krabicu,u nás si predajcovia dobre prihodili!?!Chudobného Slováka treba ošklbať ako sa len dá....Potom sa nečudujem ,že sa kupujú kadejaké braky do pušiek. ◄ reagovať
Kazdy kto pouzil Igman vie, ze v krabici je problem najst dva rovnake naboje. V 6,5x55SE nejake 139gr SP to bola, co sa tyka vyrobných tolerancii, uplna katastrofa. Strely vyzerali tak, ze na smene sa pilo od rana a o 9 sa im uz stmievalo. A este k tomu tie pukajuce krcky nabojnic…Ulovil som s tym par kusov, nemozem sa stazovat, ale takto naboj nema vyzerat... ◄ reagovať
Nezavrhoval by som to strelivo uplne. Pre niektorych z nas je kazde usetrene euro dobre. Pouzival som ho hlavne na cvicenie strelby z novej zbrane. V kalibri 6,5x55 SE, zbran Sauer 202 na 100m mi to rozptylovalo 6cm. Nieje to ziaden zazrak, ale asi na 60-80m som s tym strelil 3 lanstiakov a nemozem povedat zeby to bola nejaka katastrofa. Ale suhlasim s tym ze sa da za slusne peniaze zohnat urcite aj kvalitnejsie strelivo. ◄ reagovať
bleiker na 50m a neboli zázračné inak by som ich nepredal :) ◄ reagovať
majko-ale jedine tak na 25 metrov,jedine že by to boli zazračne pušky s vyvrtom a komorou priamo na IGMAN.... ◄ reagovať
neviem o čom tu píše kopec ludí že strelivo ,,rozhadzuje,, ja som strielal igmana z 243W flinta ZKK 601 a strielal som to aj z 7,62x54 a ked som dal flintu do nastrelovacieho stojana tak som strielal stále do tej istej dierky , nikdy mi nič nerozhadzovalo . takže presnosť výborná ale účinok na zver na prd , buď to prestrelilo alebo to podlievalo ◄ reagovať
Zdravim. Viete mi poradit, kde zozeniem Igman 7x64? Chcel by som to do terca skusit ako to ide. Len na ich stranke som 7x64 nenasiel. Teda ci ho vlastne este vyrabaju? ◄ reagovať
Ja v 30-06 to používam iba na škodnú a zatiaľ spokojnosť ◄ reagovať
Mne Igman .30-06 tak rozhadzuje, ze je to vhodne asi iba na vycvik psa pri vystrele... ◄ reagovať
peto nieee. to uz je ista vec...len mi to dneska nukali v jednej predajni tak som to chcel prezistit...ale ked som si nasiel stranku ze bosna hercegovina, neocakaval som nic pozitivne ;) ◄ reagovať
Petane zase špekuluješ s pi...vinamy??? 31 eur za Sako Hamerhead ti je vela dat?? ◄ reagovať
Niekto ma skusenosti s tymto strelivom v kalibry 7x64? ◄ reagovať
V 30-06 sa 11,7 g poloplášťová strela u diviakov do 80 kg správala ako celoplášť, po ranách za lopatku vstrel a výstrel - dierka, dierka. Ďaleko diviaci odbiehali, málo farby. ◄ reagovať
Nemám žiadne skúsenosti, zásadne používam overené, kvalitné strelivo RWS. ◄ reagovať
Treba bližšie povedať, kaliber, lovená zver....Nie v každom kalibri sa to strelivo chová tak isto. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.